Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda: „Mă ocup și de...”

Publicat pe

Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Romanița Iovan, în vârstă de 58 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și talentate creatoare de modă din țara noastră. Pe lângă pasiunea sa pentru frumos, este și femeie de afaceri de succes. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a spus în ce a investit, dar și cum arată programul ei în ultima perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Romanița Iovan este una dintre cele mai iubite creatoare de modă din România. Aceasta a atras întotdeauna atenția publicului larg datorită aparițiilor sale extrem de elegante, dar a fost apreciată și pentru faptul că este o persoană extrem de ambițioasă și se implică activ în afacerile sale.

Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda: „Mă ocup și de...'Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda: „Mă ocup și de...'

Recent, în cadrul unui interviu, Romanița Iovan a vorbit despre viața sa personală, iar, printre altele, a dezvăluit care este afacerea în care a decis să investească, cu ceva timp în urmă, și care îi aduce bani frumoși.

Citește și: Ce relație este acum între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, la 25 de ani de când s-au despărțit:’Toți vorbesc din auzite’

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:’M-a surprins că a păstrat…’

Citește și: Dana Budeanu sare în apărarea Deliei și le atacă pe femeile care fac copii „că trebuie': „Voi nu trebuie să nașteți, dacă pentru voi este un coșmar tot ce se întâmplă…'

Citește și: Ce relație are Iulia Vântur cu părinții lui Salman Khan, iubitul ei: „Tatăl lui este o legendă'

Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan

În ultima perioadă, Romanița Iovan a fost din ce în ce mai discretă cu viața sa, iar aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare. Însă, în tot acest timp, a continuat să lanseze noi colecții, dar s-a și implicat activ în afacerea cu birouri.

 „Am un imobil de birouri, eu mă ocup de el, îmi găsesc chiriași când pleacă alții. Plus că mă ocup și de partea de administrativ.

Am colaboratori firme pe toate sistemele, de control – acces, de detecție incendiu, de pază, de curățenie, de îngrijit ferestre.. Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești', a declarat aceasta în exclusivitate pentru playtech.ro.

Chiar dacă a lansat o nouă colecție, Romanița Iovan nu simte nevoia de o prezentare de modă. Își dedică timpul în totalitate fiului ei, Albert, și încearcă să-și facă programul în funcție de el.

„Am împlinit 31 de ani de activitate, sunt invitată la multe evenimente și le-am zis că nu mai am disponibilitatea necesară, am programul foarte încărcat și prefer să lucrez pentru clientele mele. Simt nevoia unei prezentări, dar în prezent m-am concentrat mult pe Albert.

Și concediile le-am făcut în funcție de programul lui Albert. Nu am apucat să serbez 30 de ani de activitate, nici anul acesta 31.Mi-am dorit și am făcut de ziua mea o ședință făto, cu acea capsulă, alb cu negru.

E combinația mea de suflet, eu doar în culorile astea mă îmbrac. Mi-am schimbat special coafura, mi-am tăiat părul și mi-am făcut o bordură la vârfuri, care am vrut să fe albă, dar a ieșit un blond foarte deschis', a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter