Ce relație este acum între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, la 25 de ani de când s-au despărțit: "Toți vorbesc din auzite"

Publicat pe

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au fost împreună timp de 10 ani, iar din 1996, când au decis să meargă pe drumuri separate și până astăzi sunt buni prieteni. Romanița chiar spune că, de multe ori, relația de prietenie între doi oameni este mai frumoasă decât cea de iubire, lucru care se aplică și în cazul său și al lui Iri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Romanița Iovan a vorbit, printre altele, și despre relația actuală cu Irinel Columbeanu, cel care i-a fost iubit între 1986 și 1996. „Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre', a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță'.

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire', a completat.

Într-un interviu oferit cu mai mulți ani în urmă, Romanița a clarificat zvonurile potrivit cărora Irinel Columbeanu a sprijinit-o financiar pentru a-și deschide propria casă de modă.

„Nimeni nu are o poză cu noi. Toți vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecția financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic.

Nici casa, nici mașinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluție, și-a cumpărat tot o mașină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte', a declarat Romanița Iovan, potrivit WOWbiz.

„Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.red.: prima afacere a Romaniței a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu.

Atunci când eu construiam, noi nu mai eram demult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piața Victoriei, dar eu am construit de la zero', a mai spus designerul atunci.

Citește și: FOTO! Romanița Iovan a făcut furori pe plajă în bikini la 54 de ani!Ce eforturi face pentru a se menține slabă

Citește și: DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă.Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Citește și: George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile:„Îmi este foarte rușine’

Irinel Columbeanu, poreclit „Ileana” în tinerețe

În tinerețe, Irinel Columbeanu avea plete şi fuma, iar din cauza asta, în perioada liceului, a avut nota 9 la purtare, ceea ce i-a adus pierderea premiului întâi. Însă a avut dintotdeauna un… miros special pentru afaceri și a găsit căi nebătătorite către îmbogățire.

Pe măsură ce Irinel Columbeanu a început să facă bani, au început să roiască și fetele în jurul lui, una mai frumoasă decât cealaltă și puține erau femeile pe care Irinel punea ochii și îl refuzau.

Însă dincolo de bani, pentru că nu era foarte generos, Irinel Columbeanu avea și reputația de bărbat pasional.

„Lui Irinel i se spunea „Ileana', de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc’ …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club’,  povestea regretatul Paul „PCR’ Cornateanu.

Cu cine și-au refăcut viețile Romanița și Irinel după ce s-au despărțit

După despărțirea de Romanița, timp de 8 ani, Irinel Columbeanu a format un cuplu cu Anna Lesko. Ulterior, din 2006 până în 2011, Irinel a fost căsătorit cu modelul Monica Gabor, alături de care are și o fiică, Irina Columbeanu, în vârstă de 14 ani.

De aproape 13 ani, Romanița formează un cuplu cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Din fostul mariaj cu Adrian Iovan, creatoarea de modă are un fiu, Albert Iovan, în vârstă de 15 ani.

Iulian are și el un fiu, Teodor, în vârstă de 19 ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter