Anamaria Prodan îl consideră pe Reghe o victimă, în scandalul dintre ei: "Nu va lăsa nimic neplătit în viața lui"

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie. Spre surprinderea multora, impresara a recunoscut public despărțirea de tatăl copilului, mărturisind că nu mai exista cale de împăcare între ei doi. Recent, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care arată că îl consideră pe Reghe o victimă, în scandalul dintre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au clădit împreună un adevărat imperiu, dar relația lor a ajuns la final. Cu toate că antrenorul a luat decizia de a divorța, Anamaria Prodan a arătat că va fi mereu aproape de antrenor, indiferent de situație. Mai mult, agentul FIFA este de părere că Reghe a fost atras într-o „capcană”.

Anamaria Prodan îl consideră pe Reghe o victimă, în scandalul dintre ei: "Nu va lăsa nimic neplătit în viața lui"Anamaria Prodan îl consideră pe Reghe o victimă, în scandalul dintre ei: "Nu va lăsa nimic neplătit în viața lui"

Anamaria Prodan și Reghe au împreună un băiat, Laurențiu jr. iar în ultimii ani au reușit să facă o avere considerabilă. În urmă cu câteva luni, cei doi și-au reunit jurămintele, dar se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Antrenorul de fotbal pare să aibă deja o altă relație, lucru care a complicat și mai mult situația.

Citește și: Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană:„M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani'

Citește și: Reghe amână divorțul? Anamaria Prodan:”Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act”

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său:„Eu am venit mai devreme și am văzut…'

Anamaria Prodan îl consideră pe Reghe o victimă, în scandalul dintre ei

Impresara a declarat de mai multe ori că indiferent de situația, ea și copiii îl vor susține pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă alegerile acestuia nu sunt tocmai cele mai bune. Cei doi urmează să divorțeze, dar Anamaria Prodan continuă să demonstreze că își sprijină fostul soț.

Recent, fosta prezentatoare tv a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a sugerat că, în momentul de față, Reghe trece printr-o perioadă mai proastă, dar că se va trezi la realitate. Vedeta a postat o imagine pe Instagram în care apare alături de Reghecampf dorind să sublinieze faptul că familia va fi mereu aproape de el, indiferent de alegerile făcute.

Anamaria Prodan: „Va repara totul în fața copiilor lui”

Agentul FIFA îi urează noroc fostului soț, chiar dacă nu mai sunt împreună. Anamaria Prodan susține că atât ea, cât și copiii ei vor fi aproape de cel care le-a fost tată în ultimii 15 ani.

„Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice. Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță. Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui. Suntem siguri că atunci când va vedea în ce a fost atras și cât de penibilă este situația lui Va repara totul în fața copiilor lui. Îi urăm multă putere să poată să își revină și să înțeleagă că această lume în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp. Cu siguranță se va ridica mult mai puternic, îi urăm noroc', este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat pe Instagram.

Când divorțează oficial Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a declarat că după o perioadă în care nu a vorbit cu Reghecampf, acum cei doi au reluat legătura, însă doar pentru a discuta despre copii. De asemenea, impresara a mărturisit că până în prezent nu a primit actele de divorț, iar Laur nu a vorbit niciodată despre asta atunci când au discutat la telefon.

'Nu știu de divorț nimic.Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?Noi nu comunicăm de foarte multă vreme, nu știu nici asta de ce… Am încercat să fiu dreaptă, că mă cunoașteți și cu binele, și cu răul. Că sunt o fire vulcanică și mi se pare ceva împins la extrem.Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…', a spus Anamaria Prodan pentru  Fanatik, potrivit Kanald.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter