Ce bine arată Antonia la scurt timp după ce a născut!

Publicat pe

Antonia a devenit acum puțin timp mămică pentru a treia oară, iar imediat după externare le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe rețelele de socializare postând o fotografie în care arată senzațional și care i-a făcut pe admiratorii săi să înroșescă butonul de apreciere.

 

Antonia (27) și Alex Velea (32) sunt cei mai fericiți părinți din lume! Deși era programat să se nască în preajma Crăciunului, Achim, cel de-al doilea copil al cuplului și cel de-al treilea al Antoniei, s-a grăbit să vină pe lume mai devreme, pe 7 decembrie artista născând prin cezariană într-o clinică privată din București.

 

 

Fericit și extrem de mândru că este tată pentru a doua oară, Alex Velea a postat o poză cu el și cu Antonia imediat ce artista a născut, declarându-și astfel dragostea pentru iubita lui, care i-a dăruit un al doilea copil frumos și sănătos. Achim a primit la naștere „nota 10 spre 11', după cum a glumit celebrul său tată, sugerând astfel că bebelușul este perfect sănătos. Singura problemă care stă în calea fericirii lor complete este faptul că divorțul dintre Antonia și Vicenzo Castellano încă nu s-a finalizat, motiv pe care îi împiedică pe cei doi să se căsătorească.

 

 

Până atunci însă, Antonia, Alex, Dominic (2) și Achim vor avea cu siguranță niște sărbători fabuloase, cu atât mai mult cu cât ambii copii sunt născuți în luna decembrie, deci numărul cadourilor va fi dublu, iar dacă se vor bucura și de prezența Mayei (5), fetița Antoniei, fericirea lor va fi cu siguranță completă.

 

 

Artistei maternitatea îi priește cu siguranță, de asta s-au putut convinge toți fanii săi recent, când a postat o poză pe Instagram cu care a întrunit 22.000 de like-uri. La cât de frumoasă, fresh și fericită pare, Antonia și-ar putea inspira admiratoarele să-i calce pe urme…

 

Oana Pantazi; Foto: Facebook, Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter