Prinţul Harry – Primele cumpărături de Crăciun împreună cu Meghan, iubita lui

Publicat pe

După ce fiecare a fost extrem de ocupat în ultima perioadă, Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au reîntâlnit la Londra în weekend.

 

Cei doi au profitat din plin de timpul petrecut împreuna şi au facut primele lor cumparături pentru Crăciun. Astfel, ei au vizitat magazinul Pines and Needles, aflat în nord-vestul Londrei, pentru a cumpăra un brad de Crăciun. Locul este frecventat de vedete precum Madonna, Elton John sau Noel Gallagher, iar Sam Lyle, proprietarul magazinului a declarat pentru revista People cum au decurs lucrurile.

 

Erau atât de drăguţi împreună şi complet indiferenţi, deşi noi îi priveam', a povestit acesta, dezvăluind că Harry şi Meghan au ales un brad de interior care măsoară 1,89 m şi pe care au plătit 70 de euro.

 

Prinţul nu a dorit ca bradul să-i fie livrat acasă de către magazi, preferând să-l transporte singur. Cel mai probabil, brăduţul a ajuns în locuinţa lui Harry de la Nottin­gham, acolo unde cei doi îndrăgostiţi îl vor împodobi si vor petrece primul lor Craciun impreuna.

 

Din păcate pentru Meghan, aceasta nu va putea merge alături de Harry la Palatul Buckingham în ziua de Crăciun, deoarece nu au o relaţie oficială. Tânăra actriţă îl va putea însoţi pe Harry doar dacă se va căsători cu acesta.

 

Ducesa de Cambridge a trebuit să aştepte, de exemplu, 10 ani şi căsătoria cu William pentru a putea participa la sărbătorile regale.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter