Ce cadouri a primit Adelina Pestrițu de Crăciun. Vedeta a fost foarte cuminte: ”Mi-a adus exact ce i-am cerut”

Publicat pe

Se pare că anul acesta, Adelina Pestrițu a fost foarte cuminte, pentru că Moș Crăciun a fost foarte generos cu ea și i-a lăsat sub brad cadouri scumpe. Și micuța Zenaida a primit daruri frumoase.

Este primul Crăciun în trei pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a stat acasă alături de logodnicul ei, Virgil Șteblea, și de fetița lor, Zenaida. Este primul an în această formulă și pare că totul a fost perfect. Suntem convinși că ați fost curioși să aflați ce i-a lăsat Moș Crăciun Adelinei Pestrițu sub brad.

Ei bine, se pare că vedeta a fost foarte cuminte și a primit exact ceea ce și-a dorit. Cum Adelina Pestrițu este înnebunită după pantofi, Moș Crăciun a ținut cont de ceea ce îi place. Vedeta a primit o pereche de adidași în valoare de 800 de euro și o pereche de pantofi în valoare de 700 de euro. „Eu v-am zis că am fost cuminte, mi-a adus exact ce i-am cerut', a scris Adelina pe Instagram.

Moș Crăciun nu a uitat-o nici pe Zenaida Maria. Fetița Adelinei Pestrițu a primit haine, iar mămica ei abia așteaptă să o îmbrace cu ele.

Adelina Pestrițu, acasă de Crăciun

Sărbătorile de anul acesta sunt cu totul speciale pentru Adelina Pestrițu, pentru că este primul an în care alături de ea este fetița ei, Zenaida Maria. Vedeta își va petrece Crăciunul și Revelionul alături de iubitul ei și de micuța lor. Aceștia vor sta acasă și se vor bucura de momentele petrecute împreună. ‘Este primul Crăciun alături de micuța Zeny și deja avem așa în minte un tablou. În fiecare an am prezentat de Revelion, iar anul acesta cu siguranță vom petrece acasă. Este primul Revelion al Zenaidei și trebuie să fim împreună. Sunt sărbătorile pe care le-am visat dintotdeauna’, a declarat Adelina Pestrițu.

Ce cadouri a primit Adelina Pestrițu de Crăciun. Vedeta a fost foarte cuminte: 'Mi-a adus exact ce i-am cerut'Ce cadouri a primit Adelina Pestrițu de Crăciun. Vedeta a fost foarte cuminte: 'Mi-a adus exact ce i-am cerut'

Citește și: Adelina Pestrițu le pune la punct pe femeile care nu se îngrijesc: 'Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață?'

Citește și: Adelina Pestrițu își păstrează hainele și gențile pentru Zenaida: 'Până o să se facă mare…' / EXCLUSIV

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter