Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth. După 10 ani de relație, cei doi au decis să își unească destinele. Iată primele imagini!

Miley Cyrus (25) și Liam Hemsworth (28) s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song, unde s-au îndrăgostit. 2012 a fost anul în care cei doi s-au logodit, pentru ca, un an mai târziu, să se despartă, iar la finalul lui 2015 să reia idila.

Iată că sfârșitul anului 2018 le-a rezervat cea mai frumoasă surpriză.

În noiembrie, cei doi și-au pierdut locuința din California în incendiile devastatoare care au cuprins coasta de vest a Americii. Nunta a avut loc în Franklin, Tennessee, într-o altă casă a lui Miley Cyrus.

La eveniment au participat familiile celor doi si prietenii apropiați.

Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth. Primele imagini de la nuntăMiley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth. Primele imagini de la nuntă

Miley Cyrus nu îşi doreşte copii!

Regina controverselor a preferat în ultimii ani să fie mai discretă, dar vara aceasta, fără voia ei, a revenit în atenția lumii. Se spune că Miley nu își dorește copii în acest moment, dar se spun multe despre ea… Iată cam cât de multe!

Foto: Instagram

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter