Bianca Drăgușanu a primit de Crăciun un cadou de zeci de mii de euro. Alex Bodi o răsfață

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a primit de Crăciun un cadou impresionant, un ceas de zeci de mii de euro. Iubitul său i-a făcut o surpriză inedită!

Crăciunul acesta a fost diferit pentru Bianca Drăgușanu. Anul trecut era alături de Victor Slav și de fetița lor. Iată că acum, vedeta a petrecut sărbătorile într-o altă formulă, căci s-a despărțit de tatăl Sofiei.

Ea trăiește în prezent o poveste de iubire alături de Alex Bodi. De la el ar fi primit un cadou impresionant.

Conform Spynews, Alex Bodi i-a dăruit un ceas scump, ce valorează cât jumătate dintr-un apartament. Alex Bodi a scos din buzunar suma de 24.000 de euro pentru ceasul Hublot pe care Bianca Drăgușanu îl poartă cu drag.

Alex Bodi, primele declaraţii despre un copil cu Bianca Drăguşanu

De luni de zile, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. După despărţirea de Tristan Tate, blondina şi-a găsit liniştea în braţele lui Alex, un bărbat independent, impunător, cu diverse afaceri. Ea a declarat că se simte fericită, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna. Mai mult decât atât, cei doi au călătorit des împreună, chiar şi în afara tării.

Alex Bodi are două fetiţe dintr-o relaţie anterioară, Bianca pe Sofia, din căsnicia cu Victor Slav. Vedeta s-a comportat exemplar cu fetiţele iubitului, exact ca o mamă atunci când au mers în Franţa împreună.

Iată că acum, Alex Bodi a vorbit despre un copil pe care l-ar putea avea cu Bianca Drăguşanu. Spune că relaţia lor este una normală, dar e pra devreme să aibă o fetiţă sau un băieţel împreună. Se pare că cei doi mai aşteaptă.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter