Irinel Columbeanu, singur de sărbători. Irina este alături de Monica Gabor, în America

Publicat pe

Irinel Columbeanu a rămas singur în vila de la Izvorani, pentru că Irina a decis să se mute în America la mama ei. Adolescenta și-a petrecut sărbătorile alături de Monica Gabor și Mr. Pink.

Se pare că Irinuca a decis să se mute alături de mama ei în Statele Unite ale Americii. Irinel Columbeanu a fost de acord cu această situație, pentru că își dorește tot ceea ce este mai bun pentru fiica lui. Anul acesta, Irinel Columbeanu și-a petrecut Crăciunul fără fiica lui, însă alături de el a fost iubita lui.

Monica Gabor este foarte fericită că fetița ei este alături de ea. 'Crăciun fericit! Cu minunata mea fiică', a scris fosta soție a lui Irinel Columbeanu pe una dintre rețelele de socializare.

Monica Gabor și Irina Columbeanu

Monica Gabor și Irina Columbeanu

Dorințele Irinei Columbeanu pentru Crăciun

Irinuca a făcut un video în care a dezvăluit toate dorințele pe care le are de Crăciun. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a surprins pe toată lumea, pentru că nu-și dorește mai nimic pentru ea. Adolescenta a dezvăluit că este vegetariană și că își dorește ca toate animalele să fie în siguranță. Mai mult, pentru oamenii străzii, Irina Columbeanu își dorește să aibă locuințe pe viață.

Citește și: De ce Ramona și Monica Gabor nu pun niciodată poze cu sora lor mai mare. Adevărul a ieșit la iveală

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter