Ce decizie a luat Jorge în legătură cu soția lui, Ramona Prodea: „Noi ne gândim la…”

Publicat pe

Ce decizie a luat Jorge în legătură cu soția lui, Ramona Prodea. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani cu cea care i-a dăruit și un băiețel. Cei doi sunt mai împliniți ca niciodată, au încredere unul în celălalt și vor ca relația lor să se dezvolte armonios. De curând, Jorge a transmis un mesaj emoționant referitor la căsnicia cu Ramona Prodea. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După un an și trei luni de la divorțul de Alina Laufer, Jorge și-a cerut iubita în căsătorie, în 2013, deși credea că o să rămână burlac pentru mult timp. Câteva luni mai târziu, în același an, și-au unit destinele și au făcut pasul cel mare, de a se muta împreună. Relația lor este una dintre cele mai solide din showbiz, iar secretul pentru o viață de cuplu împlinită constă, de fapt, în lucrurile mici. În plus, concentrarea asupra aspectelor pozitive din viața lor i-a unit și mai mult, în loc să se gândească la infidelitate. 

Ce decizie a luat Jorge în legătură cu soția lui, Ramona Prodea: „Noi ne gândim la…'Ce decizie a luat Jorge în legătură cu soția lui, Ramona Prodea: „Noi ne gândim la…'

Jorge sau George Papagheorghe, numele lui real, este un soț fericit, dar și un tată mândru. Artistul are trei copii, pe Carina, David și Ilinca. Carina este fiica lui din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul cântărețului cu actuala soție, Ramona Prodea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară. Artistul nu a făcut niciodată diferențe între copiii lui biologici și vitregi, ci îi iubește necondiționat, în mod egal. 

Citește și: Jorge a fost victima bullying-ului din cauza numelui:”O batjocură teribilă…”

Citește și: Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică:„Chemam poliția, făceam proces verbal'

Citește și: Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu, după mulți ani:„Azi am recunoscut că i-a ieșit OTVizarea televiziunilor din România”

Citește și: Mihai Trăistariu îi ține pumnii lui WRS la Eurovision:S-a redresat din mers. Îi trebuie doar puțin noroc!'/ EXCLUSIV

Ce decizie a luat Jorge în legătură cu soția lui, Ramona Prodea

Jorge a povestit, într-un interviu pentru Antena Stars, că atât el, cât și soția lui se concentrează asupra aspectelor pozitive din relația de cuplu. Pentru artist, este exclusă varianta infidelității, mai ales că cei doi formează o echipă foarte unită, dispusă să se dezvolte armonios. 

„La vârsta la care am ajuns eu, la momentul la care suntem din relație, nu ne mai punem probleme de genul (nr. infidelitate). Nici nu-mi pun problema, nu e ceva la care să mă gândesc sau să fie în discuție. Nu cred că ar exista așa ceva, deci nici măcar nu ne gândim. Noi ne gândim la lucrurile care ne ajută să creștem, cum reușim să creăm o conexiune mai frumoasă între noi', a mărturisit Jorge în interviu. 

Cum s-au cunoscut Jorge și Ramona Prodea 

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Jorge a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. Cântărețul și Ramona Prodea au fost înainte de toate colegi din punct de vedere profesional. S-au întâlnit încă de pe vremea când el era căsătorit cu Alina Laufer. După divorț, din prieteni au devenit iubiți, iar asta pentru că s-au apropiat foarte mult.

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca, juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta.

Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci. Noi ne-am întâlnit la masă și vorbeam despre un deal, că eu trebuia să îi fac eu niște flori, adică asta a fost. Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de…am stat cu sufletul la gură, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit', a povestit el.

Jorge: „Eu am zis că nu mă mai însor niciodată'

Artistul și-a amintit cum, după mai multă vreme, iar s-au întâlnit. La acea vreme, el lucra într-un business, iar Alina Laufer abia atunci a cunoscut-o. Mai mult, cântărețul se simțea fericit pentru că era singur: „eu am zis că nu mă însor niciodată', și-a spus el în acea perioadă.

„Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele. Ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea. Divorțul meu a însemnat blocaj financiar. Dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban. Nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata. Erau 2.000 de dolari', a povestit Jorge la podcast.

Jorge: „Mi-aș ține familia departe de lumea mondenă'

Jorge a explicat recent care este cel mai mare regret de până acum:Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum. Mi-aș ține familia total departe de lumea mondenă. E ceva ce probabil o să-i sfătuiesc pe copiii mei. Dacă o să aleagă meseria asta. De foarte multe ori, n-a fost alegerea mea să fie expusă viața mea personală', a spus el, tot pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter