Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani: "Am grijă de mine, căci vârsta nu iartă"

Publicat pe

Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani. Impresara de fotbaliști arată foarte bine la cei aproape 50 de ani. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a decis să facă schimbări majore în viața sa. Vedeta a început cu imaginea sa, iar la 49 de ani, fosta prezentatoare tv are o siluetă de invidiat. Recent, aceasta a dezvăluit ce dietă ține și cum se menține în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan are o siluetă de invidiat la 49 de ani. Impresara face furori cu trupul său perfect lucrat la sală și de curând a mărturisit cum a reușit să slăbească și ce dietă ține. Vedeta a avut o perioadă în urmă cu mult timp când a luat în greutate, dar la scurt timp a reușit să își recapete silueta de altă dată.

Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani: "Am grijă de mine, căci vârsta nu iartă"Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani: "Am grijă de mine, căci vârsta nu iartă"

Anamaria Prodan va împlini în luna decembrie a acestui an 50 de ani și este pregătită să arate din ce în ce mai bine. Impresara muncește din greu la sală și reușește să țină o dietă care o ajută să arate incredibil de bine.

Citește și: Anamaria Prodan nu poate trece peste trădarea lui Reghe:”Când călătoream cu mama să o salvez, el își făcea de cap”

Citește și:Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghe s-a calificat în Conference League:”Pe meserie dă lecții”

Citește și: Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Simina Loica:”Te iubesc și…”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația.Cum au fost surprinși cei doi

Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani

Anamaria Prodan a demonstrat că este o femeie puternică după ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Cei doi au fost împreună vreme de 15, iar în prezent sunt în plin proces de divorț. În vârstă de 49 de ani, impresara arată incredibil de bine, afișându-și silueta de invidiat în mediul online. Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit ce dietă țină și la ce alimente a renunțat. Fosta prezentatoare tv mănâncă sănătos și a renunțat la dulciuri.

Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Divorțul a schimbat-o total pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie. În perioada în care s-a aflat că cei doi se despart. impresara mărturisea că a slăbit 12 kilograme, dar a declarat că această transformare a fost una voită. Cert e că vedeta arată foarte bine, iar silueta ei este perfectă. Anamaria Prodan se bucură din plin de viață și este foarte mândră de reușitele sale.

„La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. răiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima', a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria gătește împreună cu fiul ei, Reghe Jr.

Anamaria Prodan are un fiu cu Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 13 ani. Alintat Bebeto, Reghe jr. a moștenit pasiunea pentru gătit de la părinții săi. Impresara a dezvăluit că gătește de multe ori alături de fiul său, cu care are o relație extrem de apropiată.

 „Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea supergustoasă', a mai spus impresara.

Sursa foto: Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă