Ce dietă ține Cornelia Rednic. A slăbit 30 de kilograme: „Niciun tratament corporal nu fac”

Publicat pe

Cornelia Rednic a dezvăluit ce dietă ține, după ce mii de fani au fost curioși să afle cum a reușit să slăbească aproximativ 30 de kilograme. Soția lui Lupu Rednic s-a schimbat radical în ultima perioadă, iar pe lânga noua siluetă, a adoptat și un nou look. Cântăreața de muzică populară s-a tuns scurt, iar noua coafură o prinde de minune. Iată ce a declarat vedeta despre regimul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Rednic a spus ce dietă ține. După ce mii de admiratori au felicitat-o pentru modul în care arată, după ce a slăbit circa 30 de kilograme, ea le-a dezvăluit cum a reușit. Soția lui Lupu Rednic a avut ceva de furcă, deoarece se declară o gurmandă. Cu timpul, îndrăgita artista a învățat să se autoeduce și să mănânce mai puțin, pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Cornelia Rednic mai are doar câteva zile până ce va împlini 46 de ani. Ziua ei de naștere este pe data de 29 noiembrie. Această etapă a vieții a prins-o fericită și împlinită, după o serie de mari schimbări în viața ei. Cântăreața s-a tuns, a făcut modificări în garderobă și a scăpat de kilogramele nedorite. Acum, ea se simte într-o formă de zile mari și se bucură când lumea o laudă pentru aspectul ei fizic.

Citește și: Cornelia Rednic, transformare radicală după ce a slăbit.Cum arată acum

Citește și: În ce relații a rămas Water Zenga cu Raluca, după despărțire:„Ne vedem cu toții la cina de Crăciun'

Citește și: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„La majoritatea probelor ne certăm'

Citește și: Cum se simte Ilie Năstase, după ce a fost internat în spital cu COVID-19:„A început să tuşească, să nu mai aibă aer'

Ce dietă ține Cornelia Rednic

Pe lângă aceste schimbări, Cornelia Rednic și-a întărit și legătura cu Divinitatea. Ea a învățat cum să înlăture orice gând negativ și să se bucure de viață, încărcându-se cu energie pozitivă.

„Foarte multă lume îmi zice că arăt bine. Îmi place, îmi cade bine când îmi spun oamenii că sunt frumoasă, că am o energie bună, că se simt bine în jurul meu. Am ales să dau la o parte orice fel de gând negativ.

Viața îți oferă tot felul de situații. Am ales să răspund cu bine la absolut orice situație, să fiu așa cum mi-aș dori ca toți ceilalți să fie cu mine', a povestit Cornelia Rednic, pentru FANATIK.

Cu scurt timp înainte de a împlini 46 de ani, Cornelia Rednic a spus că-și dorește de la viață doar sănătate. A povestit cum a învățat lecția iertării de sine și cum să fie iertătoare și cu cei din jurul său.

„Iisus Hristos ne-a lăsat să învățăm două lecții: lecția iertării – să te ierți pe tine și pe cei din jurul tău și lecția iubirii – să te iubești pe tine și să-i iubești pe oamenii din jurul tău, tot ceea ce te înconjoară. Am planurile pe care le are Dumnezeu cu mine. La vârsta mea îmi doresc să fiu sănătoasă eu și toți cei dragi mie. Nu îmi doresc nimic altceva', a completat soția lui Lupu Rednic.

Artista a slăbit 30 de kilograme

În ceea ce privește modul în care a slăbit, singurul „truc' pe care l-a folosit a fost mâncatul mai puțin. Artista a povestit că are predispoziție spre îngrășare, iar de aceea a fost nevoie să se autoeduce. Totodată, a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi ajuns la spital din cauză că a scăpat de kilogramele nedorite. Ea a recunoscut că s-a înfometat, însă nu acum, ci în 1998.

„Aș vrea eu (n.r. să țină reguli la mâncare). Eu am predispoziție spre îngrășare. Mi-aș dori să nu se mai audă că am slăbit și am ajuns în spital. Niciodată nu am ajuns în spital. Da, am făcut o foame prin 1998, atunci mi s-a slăbit puțin organismul.

(…) Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate', a mai explicat vedeta.

„Niciun tratament corporal nu fac'

În prezent, Cornelia Rednic e mulțumită de silueta la care a ajuns. A susținut că nu face niciun tratament corporal și că în ultima perioadă a renunțat și la sport. Ea obișnuia să alerge câte 6-7 kilometri, dar, în ultima perioadă, a mai renunțat la mișcare. Totuși, în viitorul apropiat, ea vrea să reia joggingul.

„Niciun tratament corporal nu fac. În ultima perioadă recunosc că nu mai fac sport. Poate că am devenit un pic mai leneșă. Eu alergam foarte mult. Am făcut și sport de sală foarte mulți ani.

Mie îmi place aerul liber, libertatea. Alergam 6-7 kilometri. Făceam mișcare. Recunosc că în ultima perioadă am lăsat-o un pic moale, dar trebuie să reiau', a mai mărturisit Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic: „Nu ies niciodată din casă nearanjată'

În același timp, Cornelia Rednic a mărturisit că ține foarte mult la aspectul ei. Cântăreața iese mai mereu din casă machiată și îmbrăcată frumos și, neapărat, cu părul coafat. Totodată, ea a spus că nu-i înțelege pe oamenii care sunt împotriva filtrelor de pe rețelele sociale și a machiajului.

„Îmi place foarte mult să mă îmbrac frumos. Am niște rochii foarte frumoase. M-am tuns și, de atunci, toată lumea îmi spune că arăt foarte bine. Nu ies niciodată din casă nearanjată. Îmi place să fiu aranjată.

Știi că e chestia asta cu no make-up, no filter, nu înțeleg de ce ar vrea cineva să vadă vreo doamnă nemachiată. Care este câștigul? Da, avem cearcăne uneori, avem pungi sub ochi, poate am muncit mult. Avem dreptul să avem zile în care să arătăm rău. Asta nu înseamnă că eu, dacă în ziua aia ies până la piață sau să iau pâine, nu trebuie să mă aranjez. Eu mă aranjez pentru oamenii care mă văd, merită respectul ăsta din partea mea. Nu am make-up artist, eu singură mă machiez', a mai transmis ea.

Cum i-a afectat pandemia pe Cornelia și Lupu Rednic

În ceea ce privește pandemia, și Cornelia Rednic și soțul ei, Lupu, au fost afectați în această perioadă. La fel ca mulți artiști, aceștia nu au mai putut să suțină la fel de multe cântări și le-a lipsit publicul.

„Anul ăsta cu pandemie ne-a cam chinuit puțin. Să nu poți să cânți și să nu mai ai viața cu care ai fost învățat de dinainte e greu. Noi am făcut asta 30 de ani. A fost greu, încercări multe. Am trecut cu bine prin ele', a conchis ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter