În ce relații a rămas Water Zenga cu Raluca, după despărțire: "Ne vedem cu toții la cina de Crăciun"

Publicat pe

După nu mai puțin de 15 ani de relație, Walter Zenga și Raluca s-au despărțit, cu toate că nimic nu lăsa să se întrevadă acest deznodământ. După ce s-a vehiculat chiar că s-ar putea împăca, acum el are o iubită, dar, după cum lasă să se întrevadă, a rămas cu fosta parteneră de viață în relații bune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Wlater Zenga și Raluca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, însă drumurile lor s-au despărțit anul trecut, în luna octombrie, când antrenorul a șocat opinia publică anunțând divorțul. Cei doi au fost 15 ani împreună, au doi copii superbi, dar și o avere fabuloasă. După ce s-au separat au apărut nu o dată zvonuri că cei doi nu ar fi rămas deloc în relații amiabile, însă cea mai recentă postare a antrenorului de pe contul de socializare vine să contrazică asta.

În ce relații a rămas Water Zenga cu Raluca, după despărțire

După anunțul despărțirii, făcut anul trecut de Walter Zenga, au apărut mai multe zvonuri despre împăcare, alimentate chiar de el, care într-o postare pe Instagram în care afirma că: „Nu suntem deloc despărțiți”. Totuși, acum cei doi nu mai formează un cuplu, ba chiar antrenorul are o nouă iubită româncă. În ceea ce privește relația dintre Walter Zenga și Raluca însă, se pare că zvonurile nu au fost deloc adevărate și cei doi au rămas în relații bune. Mai mult, antrenorul, care se află acum în Dubai, a mărturisit că își va petrece Sărbătorile acasă, alături de familie.

„Fiului meu și soției lui le doresc tot binele din lume! Îi lăsăm pe alții să vorbească lucruri fără sens. Ne vedem cu toții la cina de Crăciun. P.S: Îmbrățișări de la Samira, Walter Jr. și Raluca. Îmi pare rău că nu știați, sunt în Dubai', a scris Walter Zenga pe rețelele de socializare.

Citește și: Ilie Năstase este internat la Matei Balș, suspect de COVID. Primele declarații: „Sunt în investigații de două zile”

Citește și: DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă.Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Citește și: George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile:„Îmi este foarte rușine

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Antrenorul are acum o iubită româncă

După o căsnicie care a durat 15 ani și din care au rezultat doi copii, Walter Zenga și-a găsit din nou fericirea, de data aceasta în brațele unei femei cu 30 de ani mai tânără ca el, dar acest lucru nu pare să reprezinte o problemă. Michela Motoc, căci acesta este numele noii iubite a lui Walter Zenga, este o româncă stabilită de mai mulți ani în Italia, lângă Verona. De asemenea, de-a lungul timpului, tânăra a locuit o perioadă la Verona, locul unde se pare că s-au și cunoscut și îndrăgostit, într-o perioadă în care căsnicia italianului cu Raluca Rebedea era pe final.

Potrivit italienilor de la  Corriere dello Sport, Walter Zenga și iubita lui Michela s-au mutat, deja, împreună și sunt extrem de apropiați, lucru care dovedește că relația lui este foarte serioasă.

Săptămânalul Chi i-a surprins pe cei doi la cumpărături. Deși nu își lasă iubirea să se desfășoare și în public, faptul că locuiesc împreună confirmă faptul că nu sunt doar amici, așa cum se afișează atunci când sunt văzuți.

Michela Motoc are 31 de ani face modelling și este influecer. Tânăra, care înainte se numea Mihaela Moțoc, este originară din Oradea, dar o mare parte din viață a locuit într-un oraș de lângă Verona. În anul 2016 a participat la concursul de frumusețe Miss Europe Continental unde a prezentat cu mândrie țara ei adoptivă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter