Ilie Năstase este internat la Matei Balș, suspect de COVID. Primele declarații: "Sunt în investigații de două zile"

Publicat pe

Ilie Năstase este internat la Matei Balș, suspect de COVID-19. Din fericire, fostul jucător de tenis se simte relativ bine și nu are nevoie de oxigen. Ilie Năstase nici nu a infirmat, nici nu a confirmat zvonul că are COVID-19, dezvăluind că încă i se fac teste și analize pentru a se afla sigur cauza problemelor sale de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase este internat la Matei Balș în momentul de față și susține că așteaptă să vadă dacă este pozitiv la COVID-19. Întrebat cum se simte, Ilie Năstase a declarat că este bine, dar momentan nu știe sigur dacă este sau nu infectat cu coronavirus.

Stai așa… (n.r. tușește de mai multe ori). Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc.

Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat', a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Pe de altă parte, contactat de DC NEWS, Ilie Năstase a spus că nu comentează subiectul, pe care nu îl consideră o ştire. El nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia. Fostul sportiv s-a arătat deranjat de lipsa de interes faţă de alte persoane care sunt depistate pozitiv, dar ulterior a spus că motivul este că presa nu e interesată. 

„Nu văd de ce este o ştire asta. De ce nu sunt întrebaţi şi alţii, sute, mii, care se infectează, cum se simt? Pentru că nu vă interesează, de asta„, a transmis Ilie Năstase. 

În plus, fostul tenismen a transmis că „puteţi scrie ce vreţi”. 

Citește și: DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă.Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Citește și: George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile:„Îmi este foarte rușine

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Pe surse, se speculează că Ilie Năstase are COVID-19 și la fel și soția lui, Ioana. Femeia, însă, se simte bine și nu are nevoie de internare.

Recent, Ilie Năstase a fost într-o vacanţă la Istanbul cu soţia sa, însă la întoarcere, Ilie Năstase a simțit un disconfort și a efectuat testul COVID-19. Acesta ar fi arătat că fostul tenisman este pozitiv, scrie Prosport.

Ilie Năstase a mai fost internat recent

Ilie Năstase are 75 de ani și a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie din cauza unor probleme cardiace și a dat vina pe Ciprian Marica pentru aceste probleme, în contextul scandalului pentru baza „Voința'.

Ilie Năstase a declarat atunci că este șocat de gestul lui Ciprian Marica, care s-ar fi folosit de o procură pentru a-l scoate pe „Nasty' din funcția de președinte al fundației pe care el a creat-o, baza sportivă „Voința' valorând astăzi 50 de milioane de euro.

„A trebuit să ajung la spital din cauza asta… Mi s-a făcut rău! Ieri m-am întâlnit cu el și cu soția la masă, e adevărat și m-au anunțat că nu mai sunt în fundație. M-am ridicat și am plecat de la masă. Dar da, m-am văzut cu ei!', a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase a fost internat într-un spital privat, fiind cunoscut faptul că are probleme cu inima. Fostul număr unu mondial are chiar un bypass la inimă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter