Ce dietă ține Daciana Sârbu, la 45 de ani: "Mă mențin în formă cu destul de mult chin"

Publicat pe

Ce dietă ține Daciana Sârbu. La 45 de ani, politicianul Daciana Sârbu, mamă a doi copii, are o siluetă de invidiat. Soția lui Victor Ponta mărturisește însă că nu e ușor să se mențină în formă. Iată cum reușește să-și păstreze silueta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cei care s-au întrebat ce dietă ține Daciana Sârbu sau dacă într-adevăr ține o dietă – fiindcă prea este suplă de când o știm – vor fi surprinși să afle că nici măcar pentru ea nu e simplu. Asta în condițiile în care soția lui Victor Ponta deține un lanț de cofetării și, după cum mărturisește, trebuie să guste preparatele…

Ce dietă ține Daciana Sârbu, la 45 de ani: "Mă mențin în formă cu destul de mult chin"Ce dietă ține Daciana Sârbu, la 45 de ani: "Mă mențin în formă cu destul de mult chin"

Ce dietă ține Daciana Sârbu

În afară de pasiunea pentru politică, Daciana Sârbu este la fel de implicată și în afacerea pe care o deține – un lanț de cafenele-cofetării. Soția lui Victor Ponta mărturisește că, în aceste condiții, nu-i este deloc ușor să-și păstreze silueta, mărturisind că nu poate mânca orice își dorește fără efecte neplăcute…

Citește și: Daciana Sârbu, mărturisiri în premieră despre fetița adoptată: „Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor”

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Maria se înțelege de minune cu frații ei

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4! Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Citește și: Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc joacă într-un film cu Catherine Zeta-Jones:„A fost relaxant’

„Inevitabil, atunci când facem rețete noi, gustăm pentru că e un proces care durează și pe parcursul lui trebuie să gust de fiecare dată. Nu m-am născut din păcate cu o genă bună, să fiu norocoasă și să mănânc tot ce pot și să nu se vadă. Deci mă mențin în formă cu destul de mult chin, de când mă știu.

Fac și sport, dar cred că  echilibrul și faptul că atunci când mănânc mai mult, urmează perioade în care mănânc foarte puțin și sunt foarte atentă. În perioada de Sărbători mă bucur de tot, inclusiv de mâncare și vrau să simt că sunt Sărbătorile. Nu că nu îmi pun bariere, dar nu poți să stai la masă să spui că  te bucuri de Crăciun dacă nu guști din toate și până la urmă mâncarea e bucurie', a povestit soția lui Victor Ponta pentru Evenimentul Zilei.

A slăbit 10 kilograme în 7 luni

Ce dietă ține Daciana Sârbu. Cu niște ani în urmă, politiciana povestea că, după naștere, a rămas cu un surplus de kilograme și că, deși a încercat tot felul de cure de slăbire, niciuna nu a avut un rezultat spectaculos. Drept urmare, a apelat la un medic nutriționist.

„Fără niciun rezultat. După ce am văzut că nicio dietă nu mă ajută să slăbesc, am decis să îmi inventez propriul meu regim de slăbit. Este unul simplu: mănânc foarte multe salate. Salată cu pui, cu ton și chiar salată simplă', a mărturisit Daciana Sârbu pentru Gândul.

În cele din urmă, aceasta a reușit să slăbească 10 kilograme în 7 luni cu dieta pe care și-a creat-o singură. De asemenea, a menționat că evită să mănânce dulciuri, cartofi prăjiți și produse de tip fast-food.

„Încerc pe această cale să îmi educ și fiica să ducă un stil de viață sănătos și să aibă o dietă echilibrată', a mai spus soția lui Victor Ponta pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter