Ce dietă ține Ileana Șipoteanu acum, la 55 de ani, și cum a reușit să slăbească în trecut: "Nu mai încăpeam în nicio rochie"

Publicat pe

La 55 de ani, Ileana Șipoteanu iubește sportul, mănâncă sănătos și a reușit să slăbească atât cât și-a dorit pentru a încăpea din nou în rochiile preferate. Recent, solista și-a anunțat prietenele de pe Facebook că face sport pe muzică, folosind gantere de 3 kg, asta în ciuda faptului că e răcită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ileana Șipoteanu le-a mai dezvăluit fanilor săi că a făcut curățenie și în frigider. Asta s-a văzut destul de clar la 'Singidava Fashion Days', eveniment de modă desfășurat la Cugir, în perioada 12-13 noiembrie, la care ea a participat în calitate de manechin.

Ce dietă ține Ileana Șipoteanu acum, la 55 de ani, și cum a reușit să slăbească în trecut: "Nu mai încăpeam în nicio rochie"Ce dietă ține Ileana Șipoteanu acum, la 55 de ani, și cum a reușit să slăbească în trecut: "Nu mai încăpeam în nicio rochie"

Ce dietă ține Ileana Șipoteanu la 55 de ani

Ileana Șipoteanu nu renunță la sport nici atunci când este bolnavă, spre nemulțumirea prietenelor sale.

'De ce sunt ușor specială ? Că am putut dansa cu ganterele având 39.temperatură și toată energia bună am lansat-o în Univers. Încercați ! ( sau nu) . Eu o să trec la 5 kg', a scris artista pe Facebook.

Unii au îndemnat-o să nu mai facă sport cât timp este bolnavă, ații au felicitat-o pentru determinarea de a nu ceda în fața răcelii. „Pe mine m-a ridicat din boală. Important e să nu o privești (boala) ca pe o povară', le-a mai spus ea oamenilor care o urmăresc, pe Facebook.

Citește și: Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023: „Pe bani mulți

Citește și: Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor: „Înainte eram foarte cheltuitor

Citește și: Vlăduța Lupău, probleme serioase cu căderea părului, după naștere:„Sunt aproape cheală. Îmi e frică să…’

Citește și: Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete și se mândrește cu asta:'Și mâine aș face la fel'

Artista are un meniu destul de fix, știe la ce ore se trezește, dar și ce mănâncă, iar apa este un ingredient cheie în dieta ei.

'Încă sunt vegetariană, mai mănânc doar pește o dată pe lună, ouă de prepeliță, lapte de soia. Nu știu dacă aș vrea însă să mă îndrept spre veganism. Mă culc devreme, în jurul orelor 22.30 – 23.00 și mă trezesc dimineață, la 06.30 – 07.00.

La prânz mănânc, de exemplu, o salată verde cu lămâie-portocală, e foarte bună… Și pâine uscată cu zacuscă. Nu țin dietă, nu e un regim, ci un mod de viață.

Mesele sunt doar de trei ori pe zi, fără a mânca între ele nimic. Doar apă beau', a spus artista, în interviu acordat pentru impact.ro.

Ileana Șipoteanu face și terapie Bowen

De asemenea, Ileana Șipoteanu face și o terapie pentru minte, mai exact terapia bowen, într-un anumit interval orar, care o relaxează.

„Fac și terapie Bowen (tratament holistic, care presupune masarea anumitor zone ale corpului, care duc la încordarea mușchilor sau care afectează nervii), dans energetic… Este voba despre un dans – terapie pentru minte, trup și suflet, așa se numește, și-l dansez la orele speciale, cu numere magice, adică la 21.00 seara, 21 de minute. E o chestie foarte interesantă, numai pe muzică de relaxare, de înaltă vibrație', a mai declarat Ileana Șipoteanu, pentru Impact.ro.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă