Ce face și cum arată Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au talent. Avea doar 19 ani când a primit premiul de 120.000 de euro!

Publicat pe

Au trecut 12 ani de când Adrian Țuțu a impresionat publicul și juriul Românii au Talent și a fost desemnat câștigător! Primul câștigător al acestui show în România. Tânărul avea 19 ani atunci și a fost mult timp șocat că a fost chiar el cel mai bun dintre toți, un copil greu încercat de viață, care a rămas fără părinți când avea cinci ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pasiunea lui cea mai mare era muzica rapp, și asta l-a salvat, pentru că la 19 ani a câștigat marele premiu de la Românii au talent. Dar banii nu i-au ajuns mult timp și Adrian Țuțu s-a întors la munca cea grea. Dar nu a renunțat la muzică și a scos piesă după piesă.

Ce face și cum arată Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au talent. Avea doar 19 ani când a primit premiul de 120.000 de euro!Ce face și cum arată Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au talent. Avea doar 19 ani când a primit premiul de 120.000 de euro!

Ce mai face Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent

Acum ceva timp, Adrian Țuțu povestea ce a făcut cu banii de la Românii au Talent. Vă reamintim că tânărul care atunci avea 19 ani, impresionat publicul și juriul cu piesa „E evident, românii au talent', un imn neoficial al emisiunii de la PRO TV. În semifinală a strălucit cu „Iubiți-vă părinții!', tot pe ritmuri hip-hop. În finală a cântat „Sunt român, deci pot'. Și a putut câștiga 120.000 de euro!

Pentru că abia câștigasem o sumă de bani, am hotărât să investesc totul în pasiunea mea, iar sufletul meu mi-a spus că trebuie să petrec cât mai mult timp pe lângă oamenii deja pricepuți din industria muzicală, să pot învăța și eu să fac ceea ce fac ei. Au urmat multe zile, multe nopți în care am făcut numai asta.

Eram însetat de cunoaștere și voiam să prind cât mai multe, ca mai apoi să îmi fac propriul studio. Bineînțeles că, odată cu informația pe care o câștigam, chiria încă venea. Pentru că stăteam până la ore târzii în noapte, taxiurile nu se plăteau singure, iar atunci când stai trei sferturi din zi la studio mâncarea te costă mult mai mult pentru că nu mai ai timp să gătești.

Citește și:Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, în plin proces cu postul TV:’Nimeni nu are dreptul să își bată joc de cariera ta’ / Susține că a fost într-un concediu prelungit

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu:'Evenimentul va fi…'

Pe lângă toate astea mă uitam la ceilalți artiști, și văzând cum își păstrează imaginea, cât investesc în ei, îmi doream și eu să fiu la fel. Am investit cât am putut de mult în mine, dar totodata nu am uitat să îmi renovez apartamentul și să-i țin aproape pe oamenii care atunci când nu aveam ce pune pe masă, îmi lăsau mâncarea la ușă, ciocăneau, după care fugeau deoarece știau că eu nu suportam ideea de a fi ajutat în acest mod, a mărturisit Adrian Țuțu de la Românii au talent pe contul său de socializare.

De-a lungul anilor, Adrian Țuțu a lansat mai multe melodii, precum „Motivat', „Masca falsă', „Nimic nu mă oprește', „Cu siguranță poți' sau „Nimic nu te doboară', acesta fiind și cel mai recent single al său.

Ce a făcut Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent, după ce a rămas fără bani

Când banii s-au terminat, Adrian Țuțu, primul câștigător de la Românii au talent, a fost nevoit să se întoarcă la Focșani.

„Au trecut ceva ani, și conștient fiind că inevitabil banii se vor duce, am tot continuat să merg prin studiouri și să „fur' meserie așa cum o făceam și pe șantiere. Așa cum am scris atunci pe paginile mele de social media, m-am întors fără bani la Focșani, dar cu un mare bagaj de cunoștinte. De aici începe distracția!, a scris Adrian.

A muncit timp de 5 ani în diferite domenii, însă nu a renunțat la obiectivul său. A creat piesa Mai tare, care l-a readus în atenția publicului, și s-a întors la București. Acum are propriul studio de înregistrări, iar prima piesă produsă acolo se numește ‘Iartă-mă Doamne (Plin de păcate)’ și spune povestea ultimilor 10 ani din viața lui Adrian Țuțu, primul câștigător al show-ului Românii au talent.

Când are loc premiera sezonului 13 Românii au Talent

La finalul anului trecut, PRO TV anunța premiera celui mai nou sezon al emisiunii „Românii au Talent'.

Potrivit anunțului făcut de PRO TV „Românii au Talent' va avea premiera pe 20 ianuarie 2023, de la ora 20:30! Cel de-al 13-lea sezon îi va avea ca jurați pe cei cu care deja fanii show-ului s-au obișnuit.

Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete și Andi Moisescu  Prezentatorii talent-showului de la PRO TV vor fi, ca în fiecare ediție Smiley și Pavel Bartoș.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter