Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, în plin proces cu postul TV: "Nimeni nu are dreptul să își bată joc de cariera ta" / Susține că a fost într-un concediu prelungit

Publicat pe .

Octavia Geamănu s-a întors din concediul de odihnă, care a durat câteva luni bune. Îndrăgita prezentatoare a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie, alături de un mesaj amplu. Cu toate că a avut mari emoții la revenirea în redacție, nu s-a ferit să discute cu unii colegi despre procesul cu Antena 1. Vedeta de televiziune este decisă să își apere dreptatea și mai departe, în instanță. Ea consideră în continuare decizia angajatorului ca fiind una abuzivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, în plin proces cu postul TV. În luna iunie a anului trecut, Octavia Geamănu a fost scoasă de pe post. A fost înlocuită la Observatorul de weekend, iar noua prezentatoare a fost aleasă Irina Ursu, care a lucrat în trecut la Aleph și Pro TV. Octavia a contestat atât public, cât și în instanță, decizia luată în cazul ei, susținând că nici măcar nu a fost informată despre ceea ce urma să se întâmple.

octavia-geamanu-2octavia-geamanu-2

Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, în plin proces cu postul TV

Inițial, după ce a fost scoasă de pe post, a continuat să vină la muncă, pe post de redactor. Ulterior, a decis să își ia toate zilele de concediu de odihnă restante din ultimii ani. Acum a revenit în redacție și a anunțat ce s-a întâmplat cu această ocazie.

„După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsă și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani se pierd'. Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să îți notezi totul. Și eu aveam zile de concediu neluate din 2017 pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum.

Citește și: Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate: „Avem fiecare spațiul nostru”

Citește și: Cum a scăpat un fost model Playboy de Andrew Tate, după ce a chemat-o în vila lui din Pipera:„Dumnezeu m-a salvat'. Bărbatul ar fi amenințat-o

Citește și: Octavia Geamănu nu a încheiat contractul cu Antena 1:„Nu m-a dat nimeni afară. Aveam 100 și ceva de zile de luat'. Știrista se află în concediu de odihnă

Citește și: Alina Sorescu a trecut peste divorțul de Alexandru Ciucu: 'Simt că am renăscut. Sunt atentă la primele semnale…'

Azi, pe drumul spre redacție, simțeam un gol în stomac. Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere că-n zilele în care nu aveam un proces cu angajatorul. Cert e că merg în continuare determinată pe acest drum. Mă întreabă mulți de ce nu renunț. Însă și mai mulți îmi spun să nu renunț. Eu aleg așa cum am făcut-o de fiecare dată, în raport cu cine sunt și ce simt. O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită.

Mulți cunosc acest sentiment. Nimeni nu are dreptul să își bată joc de cariera ta, de munca ta, de viața ta, de demnitatea ta, de onoarea ta. Ori în fața unor astfel de abuzuri (căci așa am fost educată să le numesc de-a lungul carierei), niciodată în viața asta nu voi pleca fruntea! Cu gânduri bune tot înainte', a dezvăluit Octavia Geamănu, pe contul ei de Facebook.

„Nici eu nu am primit vreo explicație. Da, așa e. Audiențele în weekend erau foarte bune. (…) Aș vrea să cred, totuși, că angajatorul nu m-a considerat vreo secundă o fată blondă' în înțelesul din popor. Ar fi trist ca astfel de persoane dulci și suave' să prezinte știri în prime time ani la rând. (…) Prea curând la tv, la Observator, pare că nu se vrea… Pare că nu se vrea să revin unde eram. (…) Eu fiind doar în weekend la Observator, eram liberă de luni până vineri. (…) Nu îmi vine să dau cu nimeni de pământ. Am colegi puși în situații neplăcute… Dar mergem înainte spre mâine', a mai dezvăluit Octavia Geamănu, în comentarii.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton