Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate: "Avem fiecare spațiul nostru"

Publicat pe

Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu dorm în camere separate, deși formează o familie de șapte ani de zile. Prezentatoarea a avut parte de un moment de cumpănă din punct de vedere profesional, anul acesta. Octavia Geamănu se află acum într-un moment de respiro, în care se bucură alături familia ei, soțul Marian Ionescu, și fiul lor, Andrei. Fosta prezentatare a știrilor Observator s-ar afla în proces cu Antena 1, dar speră ca întreaga situație să se încheie pe cale amiabilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate. Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu dorm în camere diferite și formează ceea ce putem numi un cuplu modern. Vedeta a avut parte de susținerea soțului ei, atunci când a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în privința carierei. Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au dedicat foarte mult amenajării casei, în care prezentatoarea își regăsește liniștea interioară. Unul dintre aspectele speciale ale locuinței sunt tablourile lui Marian, care conferă un atmosferă unică și pe care soția lui le consideră un element esențial al căminului lor.

Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate: "Avem fiecare spațiul nostru"Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate: "Avem fiecare spațiul nostru"

Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate

Octavia Geamănu este foarte mândră de maniera în care ea și soțul ei, Marian Ionescu și-au decorat propria lor casă, astfel încât să reflecte personalitatea lor. Pereții sunt plini de tablourile pictate de Marian, care lucrează în propriul său studio, aflat la etaj. Octavia și Marian sunt un cuplu modern, cei doi având camere separate cu băi proprii. Frumoasa vedete a declarat că atât ea, cât și soțul ei au nevoie de colțițorul lor separat.

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: „Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş’

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani:„Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă:’Sunt doamna Oprea cu acte în regulă’

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

„Mi se pare o casă potrivită unor oameni cu suflet de artist. O casă fără tablouri este foarte, foarte goală. Eu zic că n-ai nevoie de mobilă, dar de tablouri cu siguranță ai. N-am știut asta până când n-am descoperit talentul senzațional al lui Marian. Lucrările lui îmbracă orice încăpere, nu doar orice perete.”

Avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei.„, a mărturisit Octavia Geamănu pentru OkMagazine.ro.

Octavia Geamănu, despre renovarea casei: „N-am apelat la niciun arhitect”

Octavia Geamănu a mai declarat că ea și soțul ei s-au ocupat singuri de renovarea casei, în întregime, fără să ceară ajutorul vreunui specialist. Cei doi și-au ascultat instinctul și au trasnformat fiecare spațiu al căminului, într-un mic sanctuar care în care își regăsesc armonia. Un alt aspect deosebit al locuinței este faptul că nu există mobilă, ci doar canapele, o preferință aparte a prezentatoarei.

„Dintotdeauna am considerat că o casă trebuie să fie acasă. Templul tău, locul în care toate întrebările își găsesc răspunsul și zona ta de echilibru. Am renovat-o complet, interior și exterior, și am făcut-o după chipul și asemănarea noastră. N-am apelat la niciun arhitect, nu ne-am inspirat din nicio revistă, ci pur și simplu am făcut-o după cum am simțit amândoi.

Ai observat că noi n-avem mobilă, ci doar canapele. Era visul meu, după ce, atunci când stăteam la părinții mei, ștergeam praful de pe nenumăratele polițe ale bibliotecii care ocupa un perete întreg. Am zis că eu, la casa mea, n-o să am mobilă. Și totuși, o casă fără mobilă, dar cu multe tablouri, e foarte plină.„, a mai adăugat Octavia Geamănu.

Octavia Geamănu, prima vacanță de Sărbători, după 18 ani de muncă

Octavia Geamănu a depășit un moment foarte dificil al vieții sale, din punct de vedere profesional. Jurnalista se află într-un concediu de odihnă, în care se bucură de compania familie. Ea a relatat momentele extrem de dificile prin care a trecut, după ce a fost anunțată că nu va mai prezenta știrile Observator. Din fericire, Octavia l-a avut alături pe soțul ei, Marian Ionescu, care a susținut-o în acea perioadă deosebit de grea. Vedeta are liber până pe 3 ianuarie, timp în care speră că situația cu trustul TV se va rezolva, într-un fel sau altul.

 Sunt într-o situaţie neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleaşi drepturi. Sunt în concediul de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere. Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem şi un proces pe rol. Am avut o perioadă în care am suferit destul de mult. Am şi plâns. Andrei nu m-a văzut niciodată plângând. Mă simţeam ciudat. Era şi Marian lângă mine şi încerca să mă calmeze. M-am temut ca nu cumva să creadă copilul că ne certăm. Au fost câteva luni foarte grele.” a precizat Octavia Geamănu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter