Ce face Fuego cu vestimentațiile de scenă: “Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani, în dressing” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Fuego este un adevărat fenomen pe scenă la concerte, unde ține publicul în priză, dar și în emisiunea Drag de România mea', pe care o prezintă la TVR 2. Ca orice artist, Paul Surugiu acordă importanță outfiturilor pe care le etalează în fața fanilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fuego și-a găsit de ani buni stilul vestimentar care i se potrivește, iar la acest aspect colaborează cu profesioniști care îl ajută să aibă apariții impecabile în fața publicului. Am aflat că outfit-urile celebrului artist sunt realizate de designeri, dar după propriile idei.

Ce face Fuego cu vestimentațiile de scenă: Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani, în dressing' / EXCLUSIVCe face Fuego cu vestimentațiile de scenă: Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani, în dressing' / EXCLUSIV

Are haine personalizate

Paul Surugiu este un perfectionist și se străduiește ca întotdeauna să își surprindă fanii, de la repertoriu, până la outfituri. Nu știu dacă sunt impecabile neapărat, dar îmi dau interesul să fiu cât mai bun! Multe din lucrurile pe care le-am purtat și le port sunt făcute după ideile mele, dar am colaborat și colaborez cu nume precum Doina Levintza, Maria Miu, Maria Constantinescu, Alexandru Ciucu, Liana, Elena Stoica și mulți alții. Hainele mele de scenă sunt o poveste. Așa vreau să fie și așa mă simt bine! Nu sunt omul convenționalului! Port redingote lungi pentru că mă avantajează, pentru că nu sunt comune și pentru că dau foarte bine pe scenă. Aleg să lucrez mereu cu profesioniști și cred eu că apar în fața oamenilor așa cum trebuie de fapt să apară un artist pe scenă – elegant, sclipitor, atent la fiecare detaliu și mereu altfel. Asta și atrage parte din publicul meu', a declarat, pentru VIVA!, Paul Surugiu.

Citește și: Fuego a fost la un pas de moarte: „A intrat în mine cu peste 200 de km/h”

Citește și: Fuego a economisit pentru zile grele: „Nu-mi permit luxul de a sta fără să fac nimic'

Citește și: Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic: „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc'/ EXCLUSIV

Citește și: Neti Sandu, totul despre debutul la PRO TV, de acum 26 de ani: „Nu eram antrenată pentru TV. Mi s-a spus că mă cheamă domnul Florin Călinescu'/ EXCLUSIV

Artistul a pus în practică recomandarea unui profesor și investește constant în propria imagine. Acasă nu-s deloc extravagant și cred eu, așa cum îmi spunea acum vreo 30 de ani profesorul meu, George Grigoriu, că la spectacol, când apar, trebuie să fie sărbătoare și să mă îmbrac ca atare. Și mai e ceva – oamenii care vin să vadă un artist nu trebuie să-l vadă cu aceleași haine pe care le pot avea și ei! Iar eu am ținut și voi ține mereu la asta, voi investi și-mi voi respecta publicul, fie că place unora sau nu!', a subliniat el.

Păstrează hainele de scenă din ultimii 15 ani

Fuego nu se îndură să renunțe la îmbrăcămintea de scenă, chiar dacă nu o mai poartă. Dressingul lui este într-o continuă dezvoltare, întrucât se adaugă noi piese, în trend, pe care artistul le poartă la concertele și la evenimentele la care participă. Nu aș avea cui să le donez, și dacă aș vrea asta! Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani cred, în dressing-ul meu. Le păstrez pentru că parte din ele vreau să le expun peste ceva ani, mai ales că sunt adevărate opere de artă, făcute de Doina Levintza, cu broderii și lucru manual. Având și fluctuații de greutate, sunt nevoit sa-mi fac unele noi.

Apoi, mi-am obișnuit mereu publicul ca la concerte să mă vadă altfel. Astfel că la fiecare turneu vin cu ceva nou, cu un nou concept și noi haine. La TVR 2, la fel, n-am repetat ținute, pentru că țin ca de fiecare dată să schimb, să fie altceva! Am mii de haine și sacouri de scenă! Unele nu le voi mai purta niciodată, pe altele da! Unele sunt și au fost mai scumpe, altele mai ieftine! Nu m-am uitat la partea financiară când a trebuit să lucrez la capitolul acesta! Am investit mult în ținute și cred eu că nu a fost în van', a declarat, pentru VIVA!, Fuego.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter