Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău: "Căsnicia nu s-a rupt din vina mea..."

Publicat pe

Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău. La mai bine de trei ani de când au decis să se despartă, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit deschis despre separarea de tatăl copiilor, dar și despre decizia pe care a luat-o după semnarea actelor de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău. Au trecut deja câțiva ani de scandaluri, acuzații reciproce și amânări, dar inevitabilul s-a produs, în cele din urmă. În urmă cu aproape o săptămână, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. În cadrul unui interviu recent, îndrăgita cântăreață a vorbit deschis despre separarea de tatăl copiilor, dar și despre decizia pe care a luat-o după semnarea actelor de divorț.

Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău: "Căsnicia nu s-a rupt din vina mea..."Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău: "Căsnicia nu s-a rupt din vina mea..."

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre apariția alături de Gabi Bădălău, în prima zi de școală a copiiilor lor: „Copiii au nevoie de ambii părinți'

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu soacra: „O mamă trebuie să crească un bărbat în adevăratul sens al cuvântului'

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori’

Citește și: Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep:'I-a vârât nevasta lui Mouratoglou în salata de boeuf?'

Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu nu pare că a simțit vreo schimbare de când a semnat actele de divorț, întrucât locuia singură încă din 2019, de când a decis să pună stop relației cu omul de afaceri.

'Nu știu dacă a schimbat cu ceva acest act, această hârtie, că noi ne-am separat din 2019, nu s-a schimbat cu nimic. Era de așteptat să se întâmple și acest lucru, prea mult am stat în acest divorț. Cumva eu am grăbit acest divorț și în instanță am cerut un divorț pe acord, dar în sufletul meu și în fața lui Dumnezeu consider că nu sunt vinovată și practic căsnicia nu s-a rupt din vina mea, dar ca să se termine cât mai repede această mascaradă și acest divorț pe care Gabi nu a vrut să mi-l dea atâția ani am tot insistat în instanță să se oficializeze pe acord, că o țineam așa mult și bine', a povestit Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Ba chiar mai mult, vedeta susține că a fost dintotdeauna o persoană echilibrată și calculată, iar decizia divorțului nu a venit într-un moment de slăbiciune, ci a stat și a analizat bine întreagă situație.

'După ce am plecat de la tribunal am ajuns acasă, la cei mici. Eu sunt o persoană foarte echilibrată și calculată, nu a schimbat cu nimic, eu știu foarte bine că lucrurile stăteau așa în viața mea de ceva timp, nu îmi doream decât să se finalizeze, să fie liniște din punctul ăsta de vedere, vreau să se termine de tot, să nu mă mai văd pe holurile acelei judecători și să se termine că nu mai avem ce să mai facem acolo. Doamne ajută să se termine, acest termen de pe 3 noiembrie e tot pentru a se finaliza ceva, eu tot timpul zic că se termină, dar chiar vreau să se termine', a mai zis artista, potrivit sursei citate anterior.

A plecat cu băieții în vacanță

După încheierea divorțului, Claudia și-a luat cei doi băieți și, împreună, au plecat într-o scurtă vacanță, la Vâlcea. Cei mici s-au relaxat și s-au simțit extrem de bine, atât de bine încât și-ar dori să locuiască acolo.

'Am reușit să plec cu copiii 2 zile la munte, nu am făcut mare lucru, ne-am plimbat, am mâncat bine, ne-am dus la mănăstiri, lor le-a plăcut foarte mult, ziceau că le place foarte mult orașul Râmnicu Vâlcea și au zis că de ce nu cumpărăm și noi o casă acolo. Mi-am dat seama că celor mici le place liniștea, au zis că marea e pe primul loc, dar au zis că vor să cumpărăm o casă și în Vâlcea, într-adevăr, e splendid, acolo chiar mi-aș lua o casă pe viitor, la bătrânețe, dar Râmnicu Vâlcea e un oraș spectaculos. Nicolas are meci acum, și-a dorit să ne întoarcem acasă și astăzi avem meci, el e înnebunit după fotbal, îi place, ne-am întors aseară pentru meciul lui Nicolas', a încheiat Claudia Pătrășcanu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă