Ce a făcut Theo Rose cu banii câștigați până acum și ce investiție are în plan: „Banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar...” / EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu câteva luni, înainte de a intra într-o relație cu actorul Anghel Damian, Theo Rose ne-a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați până acum în carieră. Îndrăgita cântăreață și-a cumpărat într-o mașină și a mers în vacanța mult visată. Iar planurile ei nu se opresc aici! Conform spuselor ei, artista se gândește deja la o investiție măreață: vrea o casă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ești un influencer de succes. Avantajele le știm, dar aș vrea să ne povestești tu care ar fi dezavantajele online-ului. Cred că e destul de ciudat și de obositor ca toată lumea să poată să-ți scrie orice, nu?

Evident că nu poate fi confortabil să te afli permanent în bătaia puștii. Oricine poate spune orice despre tine, lucru care poate fi frustrant de-a dreptul, doar că nu e o soluție să răspunzi. Șterg mesajele care mă supără, la comentarii nu umblu, pentru că nu le mai citesc. Nu poate fi ușor pentru nimeni să facă față întunericului din online.

Ce a făcut Theo Rose cu banii câștigați până acum și ce investiție are în plan: „Banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar...' / EXCLUSIVCe a făcut Theo Rose cu banii câștigați până acum și ce investiție are în plan: „Banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar...' / EXCLUSIV

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie începuturile relației dintre Theo Rose și Anghel Damian:”El mi-a repetat de vreo 10-15 ori că ea este…”

Citește și: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose.Este nepotul celebrului Nea Marin

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV se mărită:„Trupul și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire'. Locul inedit unde a fost cerută în căsătorie

Citește și: Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani:”Ea s-a transformat în fată de casă și…”

Ce a făcut Theo Rose cu banii câștigați până acum

Ai o anumită limită, în online? Mă refer și la expunerea vieții personale, la faptul că poate ți-ai impus să nu pozezi foarte sexy, sau poate în privința contractelor de imagine.

Sigur că da. Îmi aleg cu atenție contractele de imagine, campaniile. Fac doar ce vreau să fac. Vizavi de viața personală sunt foarte deschisă, pentru că scopul meu e mai mare decât orice. Le arăt oamenilor un om normal, cu o viață normală. Grijile și problemele sunt peste tot, doar că nu sunt aceleași. Încerc să dărâm zidul ăsta de superficialitate pus în fața persoanelor publice.

Chiar, ai refuzat contracte de imagine? Și, dacă da, de ce?

Da! Dacă am simțit că un contract mă forța să mint, cumva, refuzam. Ca să îți dau un exemplu, o să îți vorbesc despre produse folosite pentru creșterea sprâncenelor. Eu am sprâncenele dese de când eram copil, ba chiar am mai tăiat din ele între timp, pentru că era prea mult. Nu am cum să promovez un produs dedicat creșterii sprâncenelor și să le spun oamenilor că sprâncenele mele arată așa datorită acelui produs. Pentru că nu e corect!

„Mi-am luat o mașină între timp și…'

Mi-e limpede că din muzică, proiecte TV, YouTube și jobul de influncer ai câștigat destul de mulți bani. Ce ai făcut cu ei? Ești genul foarte cheluitor sau pui la ciorap? Poate ai făcut o afacere, o investiție?

Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter