Cine este Johny Romano. Ce meserie a avut înainte să devină cântăreț

Publicat pe

Cine este Johny Romano. Johny Romano, pe numele său real Dragomir Dan, a dat lovitura cu piesa 'Na Janau'. A reușit să ajungă extrem de repede în atenția publicului, iar mulți i-au cântat refrenul fie în mașină, fie la vreo petrecere sau printr-un videoclip pe TikTok. Iată cine este, de fapt, tânărul în viața reală și ce nu se știe despre el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Johny Romano. Johny Romano sau, pe numele său real Dragomir Dan, este un artist extrem de apreciat la momentul actual. S-a născut în București, în sectorul 2, aproape de zona Moșilor și are o soră și doi frați. Nimeni din familia lui nu cântă, însă el s-a regăsit atât de tare în muzică, încât a încercat să abordeze mai multe stiluri muzicale. A dat lovitura cu piesa 'Na Janau', în colaborare cu Connect- R, și a ajuns imediat în atenția publică. La momentul actual, melodia are peste 6 milioane de vizualizări.

Cine este Johny Romano. Ce meserie a avut înainte să devină cântărețCine este Johny Romano. Ce meserie a avut înainte să devină cântăreț

Cine este Johny Romano. Johny Romano are 24 de ani și este născut în data de 14 noiembrie. A terminat electorinica și a lucrat mult timp în domeniu. Artistul ajunsese chiar să fie un gamer extrem de bun, ajungând în top 10 în Europa. Totuși, pasiunea lui cea mai mare rămâne muzica.

Citește și: Connect-R, surpriză la ‘Te cunosc de undeva’. Tatăl lui a venit să-l vadă

Citește și: Doinița Oancea, primele imagini cu iubitul. S-au sărutat pătimaș în public

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea, de ziua ei:„Este inedit’

Citește și: Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu:'El e tată, dar are alt copil'

Cine este Johny Romano

Cine este Johny Romano. Primii bani câștigați de Johny Romano au fost din instalarea de windows-uri, în perioada în care avea vârsta de 9-10 ani. „Mi-am câștigat primii banii la 9 ani când instalam windows-uri, iar din muzică i-am câștigat la 11, când am cântat la mine în zonă, și un om dintr-o mașină, mi-a dat niște bani pentru că i-a plăcut.”, spunea artistul.

Mama lui a fost cea care l-a susținut întotdeauna, iar acest lucru a avut un mare impact asupra lui. A crescut și a început să facă muzică. În urmă cu ceva timp, a scos piesa 'Na Janau', melodie în colaborare cu Connect- R, și a reușit să ajungă imediat la inima ascultatorilor. Tânărul cântăreț promite și mai multe colaborări în perioada următoare.

„Numele meu, Johny, este real, așa mă strigă mama de când eram copil. Romano este adăugarea artistică. (…) Cu Connect-R m-am întâlnit de curând. Cântam freestyle prin casă și un prieten de-ai mei a postat pe Instagram și a etichetat mai mulți artiști. Nenicu, eu așa îi zic lui Connect-R, a sesizat și mi-a scris: «Hai la studio să facem treabă». Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică. Am venit ca și rapper, inițial. În prima zi când am fost la studio nu a mers calculatorul, iar el acolo are clape. A cântat la clape ceva mai moale și am început natural să cânt. S-a mirat și el. Până la urmă a mers calculatorul, am pus un instrumental și am dat un freestyle. I-a plăcut. (…) A ieșit versul «Mă vede țiganii» ca să fie cât mai veritabil', a declarat Johny Romano la Antena Stars.

Care e mâncarea preferată a lui Johny Romano

Cine este Johny Romano. Johny Romano preferă să mănânce mămăligă cu unt, smântână, ou și brânză. Însă, artistul spune că este pasionat și de gătit și știe să pregătească orice fel de mâncare.

„Îmi place să mănânc mămăligă, cu unt, cu smântână, cu ou, brânză. Știu să gătesc orice mâncare, de toate. Am gătit pentru oameni mulți, de drag.”, a spus Johny Romano.

Ce spune Connect-R despre Johny Romano

În urmă cu ceva timp, Connect-R a recunoscut că nu a fost impresionat prima dată de Johny Romano. A primit un filmuleț cu el cântând, însă nu i s-a părut că ar avea acel ceva special. A trecut o perioadă, însă tânărul tot insista și chiar a mers la studio să se prezinte.

În momentul în care l-a auzit cântând în engleză, Connect-R a rămas absolut fascinat de talentul băiatului din Ferentari.

„Păi practic mi-a trimis un filmuleț pe Instagram, nu m-a convins foarte tare, dar apoi a venit și a insistat. A venit cu cineva la studio și când l-am auzit în engleză am amuțit. M-a impresionat povestea lui.

Vine din Ferentari, unde șansele de a reuși sunt aproape zero, cu toate astea, fiind într-o zonă periculoasă, cu droguri și altele, el nu s-a atins de treaba asta, e un tip care a lucrat în IT, are o engleză impecabilă, cu un timbru impecabil.

Noi ne-am asumat piesa asta cu totul, cu tot cu dezacordul de pe refren. El mi-a zis să fie autentic, să știe oamenii că de acolo vine.

Avem vreo 4-5 piese gata, lucrul cu el e extraordinar de simplu, fac instrumentale. Efectiv deodată începe să cânte. El dă pe loc versurile', spune Connect-R despre Johny Romano.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter