Ce i-a spus Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău, după divorț: ”Niciodată să nu spui niciodată. Eu îmi găsesc fericirea în ochii...”

Publicat pe

Ce i-a spus Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău, după divorț. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat, după ani de zile în care s-au tot 'plimbat' prin Tribunale. Au fost protagoniștii unui mare scandal, însă după despărțire, frumoasa artistă a avut câteva cuvinte de zis la adresa fostului ei soț și totodată tatăl copiilor săi. Abia acum a ieșit la iveală acest lucru. Iată ce l-a rugat, însă el i-a întors spatele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ținut mult timp primele pagini ale ziarelor atunci când au anunțat că divorțează, deși au doi copii împreună. Ani de zile au tot mers prin Instanță și Tribunale pentru a rezolva problemele dintre ei și a finaliza procesul de divorț. Din fericire, acest lucru a luat sfârșit în urmă cu câteva luni. Acum, fiul de milionar este un bărbat liber și se pate afișa fără a ezita cu Bianca Drăgușanu.

Ce i-a spus Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău, după divorț: 'Niciodată să nu spui niciodată. Eu îmi găsesc fericirea în ochii...'Ce i-a spus Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău, după divorț: 'Niciodată să nu spui niciodată. Eu îmi găsesc fericirea în ochii...'

Claudia Pătrășcanu și-a dorit mereu tot ceea ce este mai bine pentru cei doi băieți ai săi. Nu a vrut ca ei să vadă scandalul dintre părinții lor, astfel că a încercat să-i țină cât mai la distanță. Cu toate astea, micuții au înțeles, de fapt, că nu mai există cale de împăcare între mama și tatăl lor. Totuși, pentru a crește într-un mediu unit și ca într-o familia, i-a făcut o rugăminte fostului soț după finalizarea divorțului.

Citește și: De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Se caută circ și se încearcă să mi se facă rău”

Citește și: Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și copiii, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Ce făcea iubita lui în tot acest timp

Citește și: Denis Roabeș va deveni tată prima oară. Soția artistului este însărcinată

Citește și: Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie'

Ce i-a spus Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău, după divorț

După divorț, Claudia Pătrășcanu i-a spus lui Gabi Bădălău că își dorește să aibă o relaţie frumoasă, pentru copiii lor. Din păcate nu a fost aşa și, din spusele lor, nu au rămas într-o relație amiabilă. Gabi Bădălău i-a întors spatele când ea i-a propus acest lucru, însă în continuare are speranța că lucrurile se vor rezolva cândva.

'Niciodată n-am vrut şi nu vreau să schimb un om cu insistenţe sau cu forţa. Un om se schimbă sau schimbă ceva în comportamentul său doar dacă vrea el. Însă niciodată, să nu spui niciodată.', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Fanatik.

Claudia Pătrășcanu, despre cei doi copii pe care-i are cu Gabi Bădălău: 'Îmi vor fi recunoscători'

Claudia Pătrășcanu se ocupă în majoritatea timpului de cei doi copii adorabili pe care-i are cu Gabi Bădălău. Le dedică tot timpul de care ei au nevoie și are grijă să-i învețe numai de bine. Întrebată pentru ce crede că o să le fie recunoscători când vor fi mari, frumoasa artistă nu s-a sfiit să răspundă.

'Îmi vor fi recunoscători pentru grija şi liniştea pe care le-o ofer, dar cel mai recunoscători pentru iubirea şi credinţa faţă de Dumnezeu. I-am învăţat că pe primul loc în viaţă, trebuie să-l iubescă pe El, apoi pe restul oamenilor din viaţa lor. Au nevoie de Dumnezeu mai mult decât au de noi, părinţii.', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată.

Claudia Pătrășcanu a mai continuat șirul declarațiilor, precizând că nu are regrete privind rolul de mamă. Artista a explicat că zilnic încearcă să le ofere cele mai bune lecții și să-i învețe de bine.

'Nu am timp de regrete. Adresa mea este prezentul. Fac tot ce pot şi cât pot de bine acum pentru copiii mei, încât să nu îmi reproşez ceva mai târziu, sau chiar ei mie. Sunt totul pentru mine şi vreau să le fie bine în viaţă.', a continuat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: 'Copiii nu sunt proprietatea noastră'

Claudia Pătrășcanu a explicat că oricât de multă grijă are de copiii săi, știe că nu sunt proprietatea ei. Artista a precizat că ei sunt ai lui Dumnezeu și că El le-a rpregătit drumul în viață, astfel că îi lase să fie purtați de Destin, însă cu o mare învățătură de acasă.

'Copiii nu sunt proprietatea noastră. Fie că sunt mici sau mari, sunt ai lui Dumnezeu şi trimişi în viaţa noastră pentru a avea grijă de ei, pentru a îi proteja, a îi ajuta, să-i creştem frumos, apoi să-i lăsăm liberi. Îmi lipsesc mereu, dar ne purtăm iubirea şi ştiu că oriunde şi oricând, ea rămâne vie pe viaţă. Vreau ca ei să aibă o viaţă liniştită, precum şi relaţii sănătoase cu cei din jurul lor.', a concluzionat Claudia Pătrășcanu.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă