Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu la Putna: „Cu regret a trebuit să-i refuz”

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu este foarte cunoscut în România, mai ales datorită faptului că este jurat al emisiunii „Chefi la cuțite'. Viața celebrului bucătar reprezintă o enigmă pentru mulți dintre fanii săi. Cu toată că toată lumea îi vede la televizor, puțini sunt cei care știu că el este o persoană credincioasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De curând a vizitat mănăstirea Putna, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, pentru că nu îi place să rateze nicio sărbătoare religioasă importantă și a fost recunoscut imediat de oamenii prezenți la fața locului. O dată ajuns acolo, juratul de la „Chefi la cuțite' a fost asaltat de fani pentru fotografii, dar vedeta a refuzat acest lucru.

Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu la Putna: „Cu regret a trebuit să-i refuz'Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu la Putna: „Cu regret a trebuit să-i refuz'

„Oamenii m-au recunoscut, cum era şi firesc, într-un fel. Şi m-am trezit că unii vroiau să facem poze acolo. Cu regret a trebuit să-i refuz. Le-am explicat că în ziua Maicii Domnului nu putem face aşa ceva şi le-am promis că vom recupera cu prima ocazie.

Sper ca toţi să mă fi înţeles. Mai ales că nu au fost deloc puţine rugăminţile sau propunerile pe acest subiect. Le-am respins însă pe toate, de la un capăt la altul, fără niciun fel de regret sau de partipris', a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit Impact.ro.

Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu la Putna

Deși are un program foarte încărcat, Cătălin Scărlătescu mărturisește că în fiecare an încearcă să respecte cele opt mari sărbători din calendarul creştin și nu ratează nicio ocazie să meargă la bisetrică.

„Sunt cel puţin opt mari sărbători într-un an pe care încerc să le respect. Le ştim cu toţii, începând cu Paştele, Rusaliile, Adormirea Maicii Domnului, Crăciunul. Dacă sunt în ţară, nu pot rata să nu merg la biserică în ziua respectivă. Aşa s-a întâmplat şi acum câteva zile şi nu regret deloc!', a spus Scărlătescu.

A învățat ce este credința din copilărie

Cătălin Scărlătescu povestește că a învățat de la familia sa, în copilărie, să meargă la Biserică, atunci când sunt sărbători mai importante.

„Nu sunt genul care să fac paradă de prezenţa mea la Biserică. Nu e stilul meu. Dar fac parte din generaţia care a învăţat de la părinţii săi că în fiecare zi de mare sărbătoare trebuie să îmbraci cele mai frumoase haine pe tine, să mergi la biserică, să te rogi şi să te împărtăşeşti.

Ca atare, lucrurile astea nu puteau să nu se prindă de mine şi continui să le aplic. Sunt cel puţin opt mari sărbători într-un an pe care încerc să le respect. Le ştim cu toţii, începând cu Paştele, Rusaliile, Adormirea Maicii Domnului, Crăciunul. Dacă sunt în ţară, nu pot rata să nu merg la biserică în ziua respectivă. Aşa s-a întâmplat şi acum câteva zile şi nu regret deloc!', a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu.Cu această dietă a dat jos 52 de kilograme

Citește și: Arma secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru a cuceri femeile:'Rareori le gătesc pentru a le impresiona'/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit?

Citește și: Cine este Crina Abrudan de la 'Splash, vedete la apă'

Cătălin Scărlătescu a învățat să gătească de la bunica lui

Celebrul bucătar s-a născut în 1972 și împlinește 48 de ani pe 20 iulie. S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, și povestește că a fost atras încă de mic de bucătărie, cea care l-a inspirat în alegerea viitoarei profesii fiind chiar bunica lui.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.

La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi', mărturisea chef Cătălin Scărlătescu, în trecut.

Cătălin Scărlătescu este încă burlac

Cătălin Scărlătescu nu este singur la părinți, are o soră superbă, Carmen, care este mama unui băiețel. Deși se apropie de 48 de ani, Cătălin Scărlătescu este încă burlac, și încă unul dintre cei mai vânați din showbiz.

De altfel, cele mai multe concurente de la „Chefi la cuțite' recunosc că vin în platou doar pentru a-l cunoaște pe simpaticul chef cu care multe dintre ele și-ar dori să întemeieze o familie.

Ce mai cunoscută este cererea în căsătorie pe care chef-ul a primit-o în plină stradă de la brunetă care a îngenuncheat în plină stradă pentru a-l impresiona, dar și avansurile pe care i le-a făcut o superbă maramureșeancă, proprietara unei pensiuni, în emisiune.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter