Ce job a avut Dan Negru înainte de a lucra în televiziune. A fost angajat într-un spital

Publicat pe

Dan Negru este unul dintre cei cunoscuți prezentatori de televiziune ai postului Antena 1. Înainte de a apărea pe micile ecrane, el a avut un job la care nu s-a descurcat mai deloc. Iată ce meserie avea Dan Negru înainte de a face carieră în mass-media.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Binecunoscutul prezentator de televiziune a făcut mărturisiri din trecutul lui. Dan Negru a dezvăluit că primul său loc de muncă a fost la Spitalul „Victor Babeș', acolo unde a ocupat un post de contabil. El a ținut să precizeze că nu îi plăcea deloc să lucreze la spital. 

Ce job a avut Dan Negru înainte de a lucra în televiziune!

Ce job a avut Dan Negru înainte de a lucra în televiziune. A fost angajat într-un spitalCe job a avut Dan Negru înainte de a lucra în televiziune. A fost angajat într-un spital

„La începuturile mele am lucrat la Spitalul «Victor Babeș» și făceam contabilitate. Am lucrat doar câteva luni. Terminasem un liceu economic și eram trimiși spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu mă pricepeam la nimic.', a declarat Dan Negru, într-o emisiune tv. 

„Apoi m-am angajat la Radio Timișoara și am intrat în televiziune. Țin minte că am filmat cu Vali Sterian și fuma foarte mult. Decorul meu era mic la TVR, iar într-o pauză a venit producătorul să-l roage să nu mai fumeze că nu se vedea nimic la cameră', a mai adăugat Dan Negru.

Citește și: Dan Negru, după ce Cleopatra Stratan s-a măritat cu Edward Sanda: „A trecut la alt desert”

Citește și: Dan Negru, afaceri de succes în construcții și agricultură. Are zeci de hectare, lângă Timișoara

Citește și: Ce a făcut Dan Negru cu vila de 450.000 de euro, din București. Are multe afaceri imobiliare

Citește și: Starlin a slăbit 21 de kg după Survivor și este de nerecunoscut: „Am avut probleme grave la stomac”

Dan Negru are succes în afaceri

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV este și un afacerist de succes. Bărbatul câștigă mii de Euro din domenii precum construcțiile și agricultura. Puțini sunt cei care știu că Dan Negru vinde cereale cu tona și că terenurile cultivate sunt moștenire de familie.

Investițiile sale inițiale dau roade, pentru că prezentatorul TV a reușit să câștige zeci de mii de euro din aceste domenii. Este unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune, a făcut parte din proiecte importante și a moderan multe emisiuni, dar iată că succesul lui Dan Negru nu se limitează doar la televiziune, ci și la cele mai noi afaceri.

Dan Negru a primit moștenire un teren mare, pe care îl cultivă an de an. Recoltele sunt vândute ulterior de oamenii locului, care sunt plătiți și angajați cu ziua. ‘Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua.’, a transmis o persoană din anturajul lui Dan Negru, potrivit Playtech.ro.

Dan Negru a început afacerile imobiliare în 2009

Dan Negru a început investițiile în imobiliare în 2009, an în care a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor, pe un şantier din Nordul Capitalei, la alt bloc.

‘Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii. Și în pandemie îi merge bine, a negociat cu firmele prețuri foarte bune’, ne-au mai zis apropiații celebrului prezentator de televiziune.

Dan Negru este căsătorit și are doi copii

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu. 

Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. 'Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția', a spus el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter