Culiță Sterp, ajutat de Survivor să scape de faliment. Ce probleme a avut artistul

Publicat pe

Culiță Sterp a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. Cântărețul de muzică populară a ales să iasă de bună voie din competiția de supraviețuiere pentru că nu a vrut să rateze momentul nașterii primului său copil. Se pare că participarea la show-ul de la Kanal D i-a adus destul de mulți bani, care l-au ajutat să iasă dintr-o criză financiară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, care au adus la anularea concertelor, principala lui sursă de venit, l-au adus pe Culiță Sterp în pragul falimentului. Jurnaliștii de la Fanatik scriu că artistul a suferit pierderi mari de bani în 2020.

Culiță Sterp, ajutat de Survivor să scape de faliment. Ce probleme a avut artistulCuliță Sterp, ajutat de Survivor să scape de faliment. Ce probleme a avut artistul

După ce s-a lansat alături de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a devenit rapid cunoscut, iar firma pe care a înființat-o în acel an a avut un succes din prima. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, anul 2019, cel chiar de dinainte de pandemia de coronavirus a fost cel mai bun cu putință, profitul cântărețului fiind de peste 66.000 de lei.

Culiță Sterp, ajutat de Survivor să scape de faliment

Din nefericire, anul trecut Culiță avea un împrumut mare la bancă, în 2019 având peste 75.000 de lei, pentru ca anul 2020 să îl găsească cu doar 2.500 de lei în cont și datorii uriașe, peste 495.000 de lei.

Culiță Sterp a a fost extrem de bine plătit pentru prestațiile sale din concurs, cei minimum 3.500 de euro, săptămânal, devenind, la ieșirea din competiție, suficienți bani pentru a strânge o mică avere pentru fiul lui, nenăscut în momentul când a plecat din emisiune.

Cea mai atacată concurentă de colegii din echipa Faimoșilor, Elena Marin, este și ea bine plătită pentru prestația pe care o are la Survivor România, ea încasând puțin sub 2.000 de euro săptămânal. Având în vedere că a stat în competiție aproape până la sfârșit, vedeta, cel mai probabil, a reușit să strângă o mică avere, mai scrie sursa citată.

Citește și: Daniela Iliescu și Culiță Sterp și-au adus bebelușul acasă

Citește și: Momente de panică pentru Daniela, iubita lui Culiță Sterp:„A leșinat după naștere’

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție’

Citește și: Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras:„S-a dus la Jador și eu știu ce face el cu fetele’

Culiță Sterp și-a crescut tarifele, după Survivor

Și, așa cum era de așteptat, imediat cum autoritățile au permis desfășurarea evenimentelor, Culiță și-a mărit tarifele, „Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea', a spus, în exclusivitate, managerul lui Culiță Sterp, după ce acesta a ieșit de la Survivor România 2021.

În anii trecuți tariful maxim practicat de Culiță Sterp era în jurul a 3.500 – 4.000 de euro pentru un asemenea eveniment, se pare că popularitatea și simpatia obținută la Survivor România i-a ridicat tariful cu peste 20 de procente.

Când se vor căsători Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Chiar dacă Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinți pentru prima oară, la mijlocul lunii iunie, aceștia nu formează un cuplu încă și în acte. Despre acest subiect, fostul concurent din Republica Dominicană a dezvăluit foarte multe detalii.

Cântărețul le-a povestit fanilor că își dorește să își ceară în căsătorie iubita, dar nunta va avea loc abia după botezul băiețelului său.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta.', a spus Culiță Sterp într-un vlog de pe canalul său de Youtube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter