Ce mare s-a făcut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr! Violeta are 13 ani și "seamănă foarte bine cu fratele ei"

Publicat pe

În decembrie anul acesta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. împlinește 14 ani! Domnișoară în toată regula, Violeta va fi, în câteva luni, o adolescentă cu buletin, iar mama ei recunoaște că îi seamănă leit fratelui ei mai mare, Radu, care are 18 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Parcă mai ieri era o fetiță timidă, cu păr ondulat și codițe! Timpul a trecut incredibil de repede și Violeta este acum o domnișoară frumoasă, care se pregătește să-și facă buletin. Andreea Marin a postat, pe contul său de Instagram, câteva fotografii cu fiica sa, în dreptul cărora a scris „2 Violete. O singură dragoste. Infinită' și fanii au reacționat imediat.

„Seamănă cu fratele ei”, a comentat cineva în dreptul fotografiei, iar Andreea Marin a confirmat: „Da, foarte bine!„.

Altcineva a întrebat-o pe Andreea dacă Violeta va fi fotomodel, având în vedere cât este de frumoasă, însă „Zâna” a asigurat-o că va fi ce va alege ea, când va fi mare. O alta persoană care o urmărește pe Andreea Marin pe Instagram consideră că Violeta are ochii bunicului său, însă vedeta a corectat-o „Ai bunicii! Tata avea ochii verzi, dar seamănă!”.

Ce mare s-a făcut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr! Violeta are 13 ani și "seamănă foarte bine cu fratele ei"Ce mare s-a făcut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr! Violeta are 13 ani și "seamănă foarte bine cu fratele ei"

Violeta a venit pe lume pe 15 decembrie 2007, iar cinci ani mai târziu părinții săi au divorțat. Fata portă numele mamei Andreeei Marin, care s-a stins din viață la 35 de ani, când vedeta avea doar doar nouă ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în mașina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani.

Andreea Marin a vorbit în nenumărate rânduri despre scena morții mamei sale. Un autobuz a intrat în mașina lor, iar rănile cauzate de impact i-au fost fatale mamei sale, care s-a stins chiar în braţele Andreei Marin. „S-a stins în braţele mele până să ajungem la spital. Atunci am înţeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea. Asta m-a ajutat de atunci încoace să construiesc, să nu ascult vorbele din jur', a povestit Andreea Marin. 'Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viaţă: să îmbătrânesc frumos,' a mai completat Andreea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter