Cum se mai simte acum Leon, băiețelul cu paralizie cerebrală al lui Kamara, după cinci operații. Fanii au plâns când au văzut imaginile!

Publicat pe

Micuțul Leon i-a făcut, din nou, să plângă pe cei care îl urmăresc pe Instagram pe tatăl său. Kamara a postat un clip emoționant cu băiețelul său de șase ani, care suferă de paralizie cerebrală, în care arată ce progrese a făcut acesta după cinci operații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Kamara și mama copilului său afirmă că Leon se simte mai bine după toate operațiile prin care a trecut și face progrese apreciabile.

În videoclipul postat recent, Kamara le dezvăluie urmăritorilor ce pași face Leon în fața bolii. Băiețelul a reușit să conjuge verbul „a crește', un fapt extraordinar de bun pentru un copil aflat în situația lui, iar fanii au izbucnit în lacrimi.

'Leon tu ești un copil super intelginet…te ador!', 'Felicitări, m-a uimit ce perspicace e la vârsta lui', 'Copil minunat, te ador!' – au fost unele dintre zecile de mesaje lăsate ca răspuns de oamenii emoționați.

Cum se mai simte acum Leon, băiețelul cu paralizie cerebrală al lui Kamara, după cinci operații. Fanii au plâns când au văzut imaginile!Cum se mai simte acum Leon, băiețelul cu paralizie cerebrală al lui Kamara, după cinci operații. Fanii au plâns când au văzut imaginile!

Cum s-a îmbolnăvit Leon

Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică la scurt timp de la nașterea sa. În prezent, băiețelul se folosește doar de un braț, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Recent, micuțul a trecut prin două operații complicate.

După spusele lui Kamara, vinovat ar fi fost un doctor care a anticipat greșit nașterea lui Leon.

Kamara a povestit în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea, felul în care fiul său a dezvoltat paralizia cerebrală: „Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare'.

https://www.instagram.com/tv/CBiaSeCK8Td/?igshid=1df5ace06vft5

Pandemia COVID-19 le-a afectat terapiile

Kamara spera că starea de sănătate a băiețelului său se va ameliora în această primăvară, însă terapiile pe care trebuia să le facă Leon au fost în pauză din cauza restricțiilor impuse de epidemia COVID-19. Centrul de recuperare la care era dus micuțul a fost închis, iar operația pe care urma să o facă în această primăvară, în Spania, a fost anulată.

În momentul ăsta, Leon stă la bunica lui pentru că este mai bine. L-am lăsat un pic mai izolat, să nu aibă nimeni acces la el. Eu, la rândul meu, stau izolat, fosta mea soție, Oana stă și ea izolată.

Îl ține pe loc toată treaba asta, insă face exerciții în fiecare zi. Nu la nivelul la care face de obicei, dar așa, o ușoară întreținere. E o perioadă destul de grea pentru noi, pentru că nu poate evolua‘, spunea Kamara la Antena Stars, în urmă cu puțin timp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter