Ce mare și frumoasă a crescut fetița Iuliei Albu. Mikaela moștenește trăsăturile mamei sale

Publicat pe

Fetița Iuliei Albu și a lui Mihai Albu crește văzând cu ochii. Mikaela este extrem de frumoasă și pare că deja are stil chiar la vârsta de 9 ani. Criticul de modă nu-și expune fiica prea des și preferă să o ferească de ochii presei.

În anul 2009, într-o zi de joi, Iulia Albu o aducea pe lume pe Mikaela, fetița care avea să-i schimbe viața. Micuța a venit în urma iubirii puternice dintre vedetă și Mihai Albu. Din păcate, lucrurile în căsnicia Iuliei Albu cu celebrul designer de pantofi nu au mai mers și au decis ca fiecare să o ia pe drumul său.

Așa că… în anul 2013, pe vremea când Mikaela avea doar 4 ani, părinții ei au decis să divorțeze. Fetița a rămas în custodia mamei sale, iar aceasta își poate vizita tatăl când dorește. Chiar dacă pe alte planuri nu s-au înțeles, când vine vorba de fiica lor, Iulia și Mihai Albu sunt dispuși să facă tot ceea ce este mai bun pentru Mikaela.

Pe zi ce trece, Mikaela este din ce în ce mai frumoasă și se vede cu ochiul liber că moștenește trăsăturile mamei sale. Recent, designerul de pantofi a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu el și fiica lui, iar noi am rămas surprinși de cât de mult a crescut Mikaela.

Citește și: EXCLUSIV! Cum arăta și ce spunea Iulia Albu în urmă cu zece ani: 'Sunt anorexică, ar spune unii…'

Citește și: Iulia Albu îl consideră pe actualul iubit tatăl fiicei sale. Cum se înțeleg cei doi: 'Locuim împreună'

FOTO: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro