Cristina Ich a fost cerută în căsătorie. Cine este misteriosul bărbat din viața: ”Nu îl arăt pentru că...”

Publicat pe

Veste proastă pentru bărbați, Cristina Ich a fost cerută în căsătorie. Așa că, domnilor luați-vă gândul de la Angelina Jolie de România. Frumoasa româncă a spus mult așteptatul 'DA', deocamdată nu se știe când va avea loc și frumosul eveniment. 

De câteva zile, frumoasa Cristina Ich se află în vacanță, în Tulum, unde se bucură de vremea frumoasă și de plajă. Nici prin cap nu i-ar fi trecut că va fi cerută în căsătorie chiar în concediu. Cristina Ich a arătat pe una dintre rețelele de socializare inelul pe care l-a primit de la iubitul și a făcut marele anunț. Angelina Jolie de România nu vrea să arate cine este iubitul ei, iar motivul l-a explicat chiar ea.

'Da! S-a întâmplat și minunea mult așteptată, iar Tulumul a fost… În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie și am zis DA. Și nu-l arăt pentru că ar avea vreo 80 de ani, dar nu îl arăt pentru că este atât de frumos încât nu aș vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajung eu la altar și pe urmă poate vi-l arăt', a spus Cristina Ich.

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie. Cine este misteriosul bărbat din viața: 'Nu îl arăt pentru că...'Cristina Ich a fost cerută în căsătorie. Cine este misteriosul bărbat din viața: 'Nu îl arăt pentru că...'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter