Ce meniu are Maurice Munteanu, de Sărbători, pentru a-și menține silueta: "Ne vom delecta cu..."

Publicat pe

Ce meniu are Maurice Munteanu, de Sărbători, pentru a-și menține silueta. Criticul de modă a slăbit 23 de kilograme, iar fanii i-au apreciat foarte mult această tranformare. Designerul a reușit să ajungă la greutatea dorită prin adoptarea unui stil de viață sănătos, de care nu se dezice nici în perioada Sărbătorilor. Juratul de la „Bravo, ai stil” a spus care vor fi preparatele la care va recurge în această perioadă pentru se menține în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce meniu are Maurice Munteanu, de Sărbători, pentru a-și menține silueta. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a reușit să dea jos 23 de kilograme, prin ambiție și disciplină. Criticul de modă a precizat că nu crede în dietele de slăbit, ci într-un stil de viață sănătos pe care îl urmează toată viața. Perioada Sărbătorilor nu este un motiv pentru Maurice Munteanu de a consuma preparate hipercalorice. Criticul de modă nu se declară fanul mâncărurilor tradiționale, ci preferă cu totul alte preparate, mai simple.

Ce meniu are Maurice Munteanu, de Sărbători, pentru a-și menține silueta: "Ne vom delecta cu..."Ce meniu are Maurice Munteanu, de Sărbători, pentru a-și menține silueta: "Ne vom delecta cu..."

Ce meniu are Maurice Munteanu, de Sărbători, pentru a-și menține silueta

Maurice Munteanu arată excepțional, mai ales după ce a slăbit considerabil. Sărbătorile nu reprezintă o provocare din punct de vedere gastronomic, mai ales că nu este adeptul mâncărurilor tradiționale. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a declarat că a renunțat la alcool și preferă o cafea bună, în loc. La masa de Crăciun, Maurice va consuma preparate din pește, dorada fiind unul dintre felurile de mâncare preferat. În ceea ce privește desertul, criticul de modă nu se va delecta cu cozonac sau vreun alt desert specific, ci…cu mere „diabet”.

Citește și: Maurice Munteanu a plătit pentru servicii intime: „Foarte mulți oameni pe care îi cunosc fac asta’

Citește și: Schimb dur de replici între Maurice Munteanu și Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil! Celebrities:’Vreau să știu ce fel de celebritate ești?’/ „Nu pot să mă raportez la tine’

Citește și: Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday:'În prima zi de filmare am plâns…'

Citește și: Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi.Artista se va deplasa cu ajutorul cadrului, după intervenție

Dumnezeu a dat duminica și Crăciunul să se stea și să se consume un ceai, o cafea, eu nu mai beau alcool. Toate lucrurile acestea au devenit mult mai simple.

Eu nici înainte nu eram fanul acelor produse, dar chiar și așa, acum cu atât mai puțin. Ne vom delecta cu o portocală. Sau am mai găsit o variantă, așa-numitele mere «diabet».„, a declarat Maurice Munteanu pentru CanCan.ro.

Maurice Munteanu, despre influența social-media asupra pasionaților de fashion

Maurice Munteanu a ajusn să fie considerat unul dintre cei mai trespectați oameni de modă din România, în special datorită culturii vaste, care depășește domeniul fashion. Criticul de modă a menționat de multe ori că este nevoie de puncte de reper culturale, pentru formarea unui simț estetic relevant. Acesta a subliniat că, în cei 19 ani de când lucrează în industrie, s-a documentat citind și mergând la show-uri de modă. Maurice e de părere că adeseori social-media oferă o reprezentație distorsionată a ceea ce înseamnă modă, aspect ce afectează din ce în ce mai mulți pasionații de acest domeniu.

Cred că ar trebui să subliniem faptul că în momentul în care eu m-am angajat la ELLE România, nu exista nimic, nu exista social media, nu exista noțiunea de corectitudine politică. Acești 19 ani petrecuți de mine la ELLE înseamnă o viață de om.

Noi atunci ca să ne documentăm nu accesam Google sau Wikipedia, cum se întâmplă acum, ne documentam citind, ne documentam mergând la fashion week-uri. Dintr-un punct de vedere, social media a făcut foarte mult bine, dar acum a ajuns să facă mult mai mult rău. Și consider că contribuie la tâmpirea generală a populației și la scăderea masivă a nivelului de orice.„, mai precizat pentru sursa menționată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter