Loredana Groza are o mamă model. Doamna Leonida nu a ieşit la pensie, încă mai profesează

Publicat pe

Loredana Groza are o mamă model. Doamna Leonida este foarte activă şi nu vrea să iasă la pensie deşi are o nepoată destul de mare. Iată în ce domeniu activează!

Într-un interviu exclusiv VIVA!, Loredana Groza a povestit că se înţelege extrem de bine cu mama ei. Îi mulţumeşte că a crescut-o frumos, că i-a dedicat mult timp.

Doamna Leonida nu a ieşit la pensie, încă profesează ca învăţătoare. Iată declaraţiile celebrei cântăreţe.

Ai o relație apropiată cu mama ta. Ai momente în care îi mai ceri ajutorul, în care îi ceri sfaturi, în care te comporți ca… un copil?

Mama este foarte prezentă în viața mea, este o femeie foarte activă, care continuă să predea ca învățătoare, este foarte conectată la tot ce e nou. În continuare are emoții pentru mine, înainte de spectacole, în continuare are grijă să-mi retușeze cu o atingere plină de dragoste un detaliu al vestimentației. E emoționant pentru mine și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut atât pentru mine, cât și pentru fratele meu, Cristi.

Loredana, ești o femeie modernă, o artistă cu o energie debordantă, ai o personalitate fascinantă. Spune-ne cum ești tu ca mamă…

Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter