Scandal pe Twitter! Actrița Sophie Turner apără persoanele cu boli psihice

Publicat pe de Catalina Cristescu

Nu e ușor să trăiești cu anxietate, depresie, iar actrița Sophie Turner apără persoanele cu boli psihice. Recent s-a implicat într-un scandal pe Twitter și a taxat puternic o altă actriță britanică. Iată despre ce e vorba.

Într-un recent interviu pentru o revistă britanică, actrița Beverley Callard, care a recunoscut că ani de zile s-a luptat cu depresia, a spus un lucru ce a scandalizat-o pe Sophie Turner (Sansa în serialul Game of Thrones).

Remarca a fost următoarea: „Bolile mintale adevărate reprezintă o încercare foarte grea, și e nevoie de foarte multă putere pentru a cere ajutor. Trebuie să avem grijă ca bolile mintale să nu fie ca o geantă Gucci. Există pericolul ca acestea să devină la modă.”

Citește și:

Și vedetele au suferit de depresie postnatală. Care sunt semnele

4 actrițe care au avut iubiți tineri. De ce poți să iei și tu exemplu

Beverley Callard a subliniat că e indicat să discutăm despre bolile psihice, să fim deschiși: „cu siguranță cred că acum reducem stigmatul”.

Dar asta nu a împiedicat-o pe Sophie Turner să lanseze o serie de postări furioase pe Twitter și să-și manifeste suportul pentru persoanele care au suferit sau suferă de boli psihice:

”Partea 1. Oamenii care consideră că e ok să facă glume pe seama bolilor psihice cred că sunt norocoși, pentru că sigur nu pot înțelege ce înseamnă să ai ori să cunoști pe cineva cu o asemenea boală.”

”Partea a 2 a. Depresia este a doua cauză de deces în Europa și America. Unul dintre principalele motive fiind faptul că bolile psihice sunt foarte stigmatizante.”

„Partea a 3 a. Dacă vorbim despre experiențele noastre sau ale persoanelor dragi putem ajuta alți oameni care suferă de boli mintale să nu se mai simtă singuri. Să păstrăm dialogul deschis.”

„Partea a 4 a. Nu sunteți singuri, vă puteți gestiona boala, și oamenii care se amuză pe acest subiect sunt minoritatea… nu voi. Sunteți iubiți și sprijiniți.”

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter