4 actrițe care au avut iubiți tineri. De ce poți să iei și tu exemplu

Publicat pe de Cristescu Catalina

Astăzi, femeile câștigă bine, sunt asumate, conștiente de calitățile și sexualitatea lor. În plus, nu le mai interesează așa mult gura lumii. Cougar sau nu, iată 4 actrițe care au avut iubiți tineri! Bonus, câteva motive întemeiate să ieși cu un bărbat mai mic.

În mod cert, un bărbat tânăr are mai multă energie, mai multă putere, este mai deschis spre distracție și noi experiențe.

Aspectul lui fizic e mai atrăgător decât al unui bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât el, iar libidoul și performanțele sexuale sunt un argument puternic pentru multe doamne.

Nu e nimic greșit să vrei să faci sex cu un bărbat mai tânăr, ori să fii atrasă de caracteristicile lui fizice.

Citește și:

Vedetele noastre și iubiții lor mai tineri

Vedete de la Hollywood care au iubiţi mai tineri

De asemenea, un bărbat mai mic decât tine te face să te simți tânără și îți oferă confirmarea faptului că încă ești atractivă. Validarea e o nevoie firească.

Vrei să scapi de tensiunea și de stresul responsabilităților cotidiene? Pentru unele femei un partener mai tânăr este o oază de liniște și o sursă emoțională semnificativă. Sau, de ce nu, o distragere binevenită.

Avantajul experienței de viață nu trebuie neglijat! Te ajută să previi anumite probleme, să dezamorsezi conflicte, să-i blochezi eventualele tentative de manipulare.

Pe de altă parte, el nu vine din spate cu un bagaj emoțional prea mare, cu răni din prea multe relații de cuplu.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro