Andreea Marin, schimbare radicală de look. Vedeta nu mai este brunetă, a optat pentru ceva mai modern

Publicat pe

Andreea Marin a decis să facă o schimbare radicală de look. Vedeta a renunţat la părul brunet în favoarea unei culori mai deschise. Iată cum arată acum!

Andreea Marin a început anul 2019 foarte bine. „Zâna Suprizelor” şi-a schimbat radical look-ul, după mulţi ani. Până acum, prezentatoarea a ales să poarte părul tuns bob şi nu a vrut să-şi schimbe deloc brunetul aprins al părului.

La început de an, vedeta şi-a mai deschis culoarea părului, iar noul look pare să o prindă de minune. De asemenea, se poate observa şi că părul i-a mai crescut. Noul look o prinde de minune, parcă a întinerit.

Andreea Marin, schimbare radicală de look. Vedeta nu mai este brunetă, a optat pentru ceva mai modernAndreea Marin, schimbare radicală de look. Vedeta nu mai este brunetă, a optat pentru ceva mai modern

Cum arăta Andreea Marin la 20 de ani

Persoanele trecute de 30 de ani își amintesc cu siguranță chipul prietenos și vocea subțire a prezentatoarei de la TVR Iași, care bucura sufletele copiilor, în fiecare seară, la emisiunea „Țara lui Piticot'. Da, este vorba despre Andreea Marin, cea care la vremea respectivă probabil nici nu visa să ajungă unul dintre cei mai profesioniști oameni din televiziune sau una dintre cele mai râvnite vedete de la noi.

Însă drumul Andreei către celebritate a fost unul încet, dar sigur, cea mai mare dragoste profesională a ei fiind și acum, cu siguranță, televiziunea.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter