Ce mult a crescut fiul Vicăi și al lui Victor Pițurcă! Edan are acum 14 ani și petrece mult timp cu tatăl lui

Publicat pe

Este binecunoscut faptul că Vica Blochina are un fiu alături de Victor Pițurcă. Celebrul fotbalist a avut o relație cu balerina timp de 16 ani, chiar dacă el era căsătorit. Din relația lor a rezultat Edan, un băiețel tare frumos, care a ajuns acum la adolescență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2007, când s-a născut Edan, fotbalistul nu a vrut să recunoască nici măcar că este copilul lui și, evident, părinții nu au rămas deloc în relații bune.

Ce mult a crescut fiul Vicăi și al lui Victor Pițurcă! Edan are acum 14 ani și petrece mult timp cu tatăl luiCe mult a crescut fiul Vicăi și al lui Victor Pițurcă! Edan are acum 14 ani și petrece mult timp cu tatăl lui

Totuși, anii au trecut, iar micuțul Edan a crescut. Mama lui, Vica Blochina s-a ocupat îndeaproape de educația lui, iar relația dintre ei este una foarte apropiată și frumoasă.

În 2011, când Vica și Pițurcă au pus punct relației, ea l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat. Testul ADN a confirmat că Edan e fiul fotbalistului şi în 2013 judecătorii au decis ca el să plătească pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar.

În 2012, custodia lui Edan a devenit comună, după ce tatăl lui a cerut acest lucru. A devenit un tată responsabil și a ținut să dezvolte o relație sănătoasă cu fiul lui. Chiar Vica Blochina declară că Pițurcă este acum un tată dedicat și implicat.

Vica Blochina l-a trimis pe Edan, în vacanţă cu fratele vitreg, Alex şi Cristina Ich

Chiar dacă părinţii nu îşi vorbesc, Edan are o relaţie bună cu tatăl lui, Victor Piţurcă, deşi iniţial nu a vrut să-l recunoască. La rândul său, Vica Blochina spune că Piţi este un tată devotat şi se pare că băiatul are o relaţie foarte bună şi cu fratele vitreg, Alex, din moment ce acum se află în vacanţă în Turcia cu acesta şi cu iubita lui, Cristina Ich.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Florin Ristei, juratul de la X Factor:'Da, am suferit! Da, am fost respins!'/ INTERVIU

Citește și: Florin Ristei se iubește cu Naomi Hedman, englezoaica super sexy de la X Factor?Ipostazele care îi dau de gol

Citește și: Anda Adam, totul despre relația cu mama ei, care a plecat în America atunci când ea era adolescentă:„S-a sacrificat pentru mine, ca să-mi facă un viitor!’/ INTERVIU

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate’/ EXCLUSIV

Cristina a postat o serie de filmuleţe pe Instagram, din vacanţa lor la Bodrum, Turcia, în care apare şi Edan, alături de alţi doi copii. Şi iubita lui Alex pare să aibă o relaţie bună cu cumnatul ei vitreg şi apare în clipuri glumind alături de cei mici într-una dintre seri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter