Ce notă a luat la BAC fiul Ozanei Barabancea. Vedeta e mulțumită de Andrew: "Destul de onorant"

Publicat pe

Ozana Barabancea este în culmea fericirii! Fiul ei a luat Bacalaureatul, acesta fiind un mare motiv de bucurie în familie! Și Gloria a susținut un examen important pe care l-a trecut cu brio! 

E o mamă mândră de copiii ei! Gloria și Andrew, copiii Ozanei Barabancea, au trecut printr-o perioadă de foc. Băiatul a susținut Bacalaureatul, iar fata capacitatea. Lucrurile au decurs foarte bine, Andrew a obținut nota 7,11. Imediat, vedeta a scris un mesaj pe Facebook.

„Am luat și BACUL !!!!!Am luat și CAPACITATEA ! 
Doamne, mulțumesc din suflet! Felicitări tuturor copiilor! 
Pentru carcotasi va amintesc că presiunea părinților sau a presei nu ajută nimănui ! Sunt sigură că toți copiii au învățat , poate unii au fost mai emotivi, poate au fost mai stresați ! Am văzut articole despre copii de vedetă , articole defăimătoare ! Uitați că sunt copii stresați și jigniți de către presă ! Să va fie rușine celor care scrieți urat și defăimător !!!!! 
Semnează o mama de băiat , băiat care a luat Bacul destul de onorabil , și de față absolventă de Capacitate !!!! Avem un matur în familie !!!!Mulțumim tuturor profesorilor pregatitori ! Am avut un an greu ! Numai eu știu cum a fost acest an ! Va binecuvântez pe toți”, a scris Ozana în mediul online.

Ce notă a luat la BAC fiul Ozanei Barabancea. Vedeta e mulțumită de Andrew: "Destul de onorant"Ce notă a luat la BAC fiul Ozanei Barabancea. Vedeta e mulțumită de Andrew: "Destul de onorant"

Ozana Barabancea, la fel de sexy în minijupă și cu decolteu adânc ca în studenție, după ce a slăbit 60 de kilograme!

După ce a slăbit 60 de kilograme, pentru Ozana Barabancea sky is the limit în privința alegerilor vestimentare. Vedeta știe că e sexy și nu se sfiește, nici la 50 de ani, să pozeze în fuste scurte sau cu decolteuri amețitoare. În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Ozana Barabancea a început seria transformărilor.

Ozana suferit o operație de micșorare a stomacului, iar ulterior a combinat procesul de slăbire cu mersul la sală. Au urmat apoi operațiile estetice, pielea i se lăsase, bustul nu mai era ferm, astfel încât s-a văzut nevoită să intervină. 

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter