Ce nume va purta fiica Alessandrei Stoicescu. Prezentatoarea TV a avut un vis premonitoriu

Publicat pe

Alessandra Stoicescu a dezvăluit ce nume va purta fiica ei. Marele moment, nașterea, se apropie cu pași repezi, iar viitoarea mămică e mai nerăbdătoare ca niciodată. 

În scurt timp, Alessandra Stoicescu va naște primul ei copil. Emoțiile, dar și nerăbdarea sunt foarte mari. Abia așteaptă să o ducă la piept pe fetița căreia deja i-a ales numele.

„Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel.', a mărturisit Alessandra Stoicescu.

Trecută de 40 de ani, Alessandra Stoicescu ar vrea să nască natural, deși medicii i-au recomandat cezariană.

Ce nume va purta fiica Alessandrei Stoicescu. Prezentatoarea TV a avut un vis premonitoriuCe nume va purta fiica Alessandrei Stoicescu. Prezentatoarea TV a avut un vis premonitoriu

La 42 de ani, Alessandra Stoicescu arată impecabil nemachiată. Vedeta nu are NICIO INTERVENȚIE estetică!

În fiecare an, de o bună perioadă de timp, vedeta călătoreşte în locuri exotice. De data aceasta, împreună cu soţul său, a ales să se relaxeze în Maldive timp de 10 zile.  Sandra a împlinit recent 42 de ani şi totodată a sărbătorit împreună cu Sergiu Constantinescu 5 ani de căsnicie în această vacanţă.

O vedem aproape zilnic la TV, live, la Antena 3, însă nu vorbeşte foarte des despre viaţa personală, despre familia sa. Iată că VIVA! a obţinut în exclusivitate informaţii despre ea şi despre trucurile de frumuseţe ale sale. În această vacanţă, Sandra a uitat complet de trusa de make-up, 10 zile a stat nemachiată.

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter