La 42 de ani, Alessandra Stoicescu arată impecabil nemachiată. Vedeta nu are NICIO INTERVENȚIE estetică! Imagini EXCLUSIVE

Publicat pe

Cum arată Alessandra Stoicescu nemachiată. De curând, mai exact pe data de 28 aprilie, prezentatoarea TV a împlinit 42 de ani. Arată perfect, nu are nicio urmă a vârstei semn că acordă o mare atenţie felului în care arată, mai ales că o vedem zi de zi la TV. Iată imagini exclusive din vacanţa în Maldive, alături de soţul său!

În fiecare an, de o bună perioadă de timp, vedeta călătoreşte în locuri exotice. De data aceasta, împreună cu soţul său, a ales să se relaxeze în Maldive timp de 10 zile.  Sandra a împlinit recent 42 de ani şi totodată a sărbătorit împreună cu Sergiu Constantinescu 5 ani de căsnicie în această vacanţă.

O vedem aproape zilnic la TV, live, la Antena 3, însă nu vorbeşte foarte des despre viaţa personală, despre familia sa. Iată că VIVA! a obţinut în exclusivitate informaţii despre ea şi despre trucurile de frumuseţe ale sale. În această vacanţă, Sandra a uitat complet de trusa de make-up, 10 zile a stat nemachiată.

În imaginile făcute chiar de soţul ei, pasionat de fotografie, se poate observa că prezentatoarea TV are un chip luminos, nici urmă de riduri. Am aflat că nu are niciun fel de operaţie estetică sau alte intervenţii. Pozele dovedesc că arată foarte bine, este fericită. Într-o scurtă declaraţie ne-a dezvăluit cum se protejează de soare vara.

„Ador Maldive, este un loc în care mă încarc fantastic, are o energie extraordinară și sunt cucerită de tot: culori, natură, vietăți marine, corali, nisip, cer, apă, totul este într-o armonie perfectă. An de an alegem destinații exotice pentru această vacanță de ziua mea, așa că primele lucruri pe care le pun în bagaj sunt cremele și loțiunile de protecție solară și pentru alergii. Mă protejez cu produse speciale pentru soare, dar și cu antialergice, pentru că am zone unde fac alergie solară: pe piept și pe brațe. Cât de mult îmi place soarele și plajă, pe atât de multă grijă trebuie să am. Protecție specială folosesc și pentru față. E o vacanță în care tenul meu respiră, nu folosesc deloc machiaj, așa că profit de ocazie să îl hidratez și să îl protejez cât mai bine.”, a spus în exclusivitate prezentatoarea pentru VIVA!.

La 42 de ani, Alessandra Stoicescu arată impecabil nemachiată. Vedeta nu are NICIO INTERVENȚIE estetică! Imagini EXCLUSIVELa 42 de ani, Alessandra Stoicescu arată impecabil nemachiată. Vedeta nu are NICIO INTERVENȚIE estetică! Imagini EXCLUSIVE

Cum arăta Alessandra Stoicescu acum 17 ani

Alessandra Stoicescu lucra acum 17 ani în televiziune. Şi acum, în 2018, aceasta activează în acelaşi domeniu. Cu pasiune şi forţă, frumoasa prezentatoare captează atenţia telespectatorilor săi! Iată cum arăta în anul 2001!

Foto: VIVA!, Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter