Lidia Buble, declaraţii despre nunta cu Răzvan Simion. Ştie cum o să arate rochia de mireasă

Publicat pe

Lidia Buble, despre nunta cu Răzvan Simion. Sunt împreună de câţiva ani de zile, însă nu au decis să facă pasul cel mare, să spună DA în faţa ofiţerului stării civile. Cu toate acestea, cântăreaţa visează la o nuntă mare şi la o rochie de mireasă superbă. Părinţii deja s-au dat cu părerea!

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu au decis încă să se căsătorească, însă artista a vorbit despre nuntă. În familia ei mare există anumite tradiţii pe care ea vrea să le respecte. Nu are de gând să facă o nuntă restrânsă, cel puţin 300 de invitaţi trebuie să aibă.

Am observat cu toţii că are un stil vestimentar aparte, aşa că îşi doreşte o rochie de mireasă nonconformistă. Vrea ca ziua aceea să fie perfectă!

„Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (Râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta se căsătoreşte ultimul meu frate şi are vreo 500 de invitaţi. Pentru prima dată, după 3-4 ani, reuşim să ne întâlnim cu toţii şi de abia aştept.”, a declarat Lidia Buble pentru adevărul.ro.

Răzvan Simion nu i-a cunoscut încă părinţii Lidiei

„Nu, nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: „Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere. Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine.” , a mai adăugat vedeta.

Cum s-a îndrăgostit Lidia Buble de Răzvan Simion

Artista s-a îndrăgostit iremediabil de prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'. Cei doi au dezvăluit unde s-au cunoscut prima dată și cum au ajuns să se îndrăgostească. 'Ne-am cunoscut la un concert. N-a mai ştiut nimeni asta… M-am îndrăgostit doar văzându-l, a fost de ajuns', a spus Lidia Buble într-un interviu. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter