Ciprian Marica este tată pentru a doua oară. Ce sex va avea bebelușul / EXCLUSIV

Publicat pe de Diana Stamen

Bucurie mare în familia fostului fotbalist. Ioana Marcu este însărcinată în cinci luni, asta înseamnă că Ciprian Marica este tată pentru a doua oară. Cei doi părinți trăiesc aceste emoții intense pentru a doua oară în viața lor. Totul a fost ținut secret până acum.

În doar patru luni, Ciprian Marica și Ioana Marcu își vor putea strânge cel de-al doilea bebeluș la piept. Cei doi mai au împreună un băiețel pe nume Albert Andrei, iar micuțul le umple viața de bucurie celor doi părinți. Ioana a născut în anul 2016, mai exact în noiembrie, un băiețel perfect sănătos.

Se pare că familia celor doi se va mări cu încă un băiețel. Fostul fotbalist și iubita lui sunt în culmea fericirii. 'Da, este adevărat. Ioana este însărcinată în 5 luni. Vom avea un băiețel', a declarat Ciprian Marica, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Se pare că Ioana Marcu are mare grijă de ea în această perioadă și mai ales de sarcină. Iubita lui Ciprian Marica este foarte atentă la ceea ce mănâncă, astfel încât bebelușul să fie sănătos și nimic să nu-i facă rău.

Ciprian Marica și Ioana Marcu vor deveni părinți pentru a doua oară

Ciprian Marica și Ioana Marcu vor deveni părinți pentru a doua oară

Ciprian Marica și Ioana Marcu nu sunt căsătoriți

'Suntem o familie modernă, nu e nevoie de ceva scris ca să ne iubim!', declara fostul fotbalist în urmă cu ceva timp pentru Libertatea. Ioana Marcu este din Constanța, studentă la Medicină și, mai nou, responsabilă cu fericirea fostului fotbalist.

Citește și: Ciprian Marica și iubita sa – prima apariție publică după ce au devenit părinți

FOTO: Facebook, Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter