Ce părere are Tim Burton, regizorul serialului Wednesday, despre România: "Bucureștiul are multe lucruri de oferit"

Publicat pe

Serialul Wednesday a avut premiera pe 23 noiembrie, pe platforma Netflix, având un mare succes în întreaga lume. Regizorul peliculei, Tim Burton, a decis să filmeze câteva cadre în România, spunându-și părerea despre țara noastră. Din distribuția serialului fac parte Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie, Jenna Ortega, Luiz Guzmán și Christina Ricci, dar și George Burcea și Victor Dorobanţu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Serialul Wednesday a fost filmat în România, iar în mai multe cadre apar imagini de la Universitatea Politehnică din București și de la bazinul de înot Dinamo. De asemenea, fanii o pot vedea pe Wednesday, din Familia Addams, luând lecții la Grădina Botanică Dimitre Brândză.

Ce părere are Tim Burton, regizorul serialului Wednesday, despre România: "Bucureștiul are multe lucruri de oferit"Ce părere are Tim Burton, regizorul serialului Wednesday, despre România: "Bucureștiul are multe lucruri de oferit"

Regizorul Tim Burton a povestit ce impresie și-a făcut despre România, după câteva luni în care a filmat serialul Wednesday. Celebrul regizor a declarat că locurile pe care le-a vizitat în țara noastră sunt de-a dreptul uimitoare și minunate.

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța” din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja”

Citește și:Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix.George Burcea este faimosul Lurch

Citește și: Adrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Andra Lotsopa, poreclită „Angelina Jolie de România”.Cei doi aveau planuri de nuntă

Citește și:Brigitta Gheorghe, despre Oxi, după finala Chefi la Cuțite, sezon 10:”O să vă dați seama despre caracterul pe care îl are…”

Ce părere are Tim Burton, regizorul serialului Wednesday, despre România

Tim Burton este regizorul serialului „Wednesday', marca Netflix. Acesta a locuit câteva luni în România, unde s-au filmat numeroase cadre pentru serialul momentului. Tim Burton și-a spus părerea despre țara noastră, declarând că locurile pe care le-a vizitat în România sunt de-a dreptul incredibile.

Am filmat în studiouri lângă București, dar și la Sinaia în gară, și prin pădurile din apropierea capitalei. Bucureștiul e un oraș care are multe lucruri de oferit, am folosit locații frumoase, Casa Scriitorilor care e un loc foarte special, există acolo un amestec foarte interesant de lucruri și locuri ', a declarat regizorul Tim Burton, potrivit urban.ro.

George Burcea și Victor Dorobanțu joacă în serialul Wednesday

Printre actorii celebrii care joacă în serialul Wednesday se numără și români. George Burcea joacă rolul majormodului Lurch, iar Victor Dorobanțu interpretează rolul mâinii ce o scoate din toate încurcăturile pe Wednesday Addams.

Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mâna pentru mine. El e personaj complet. Am făcut audiţii ca pentru oricare actor din poveste. I-am pus pe toți să vorbească prin mâinile lor. Iar el are o structură şi o expresivitate şi o emoție a mâinii. O tipologie pe care o simţi când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate şi coordonare a mâinii şi a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta. A fost minunat că l-am găsit exact aşa cum îmi imaginam că trebuie să fie The Thing şi că era acolo lângă noi, în România', a spus Tim Burton despre actorii români, pentru sursa citata mai sus.

Care este povestea serialului Wednesday

Personajul principal al serialului este Wednesday Addams, care nu iubește în mod special școala și vrea să evadeze. Noua instituție la care o duc părinții săi este una diferită. Wednesday își dă seama că se întâmplă lucrurile ciudate în această școală.

În pădurile din jurul orașului sunt găsite urme de cadavre măcelărite, iar primarul este convins că un urs e de vină. Însă monstrul care bântuie noaptea pădurea este mai putin înfricoșător decât personajele filmului.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter