Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor: „Nu îmi place treaba asta”

Publicat pe

Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor. Dani Oțil nu este doar un prezentator TV de succes sau un pasionat de curse, ci are și funcția de patron de restaurant. Acesta deține un local în nordul Bucureștiului, la care multe vedete merg să mănânce. Iată, totuși, ce a pățit din cauza unor prieteni apropiați din showbiz!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Cu toate că are o carieră impresionantă în showbiz, acesta are și alte pasiuni pe lângă munca pe care o practică de atât de mulți ani. El deține un local în nordul Capitalei, unde foarte multe vedete merg constant să mănânce. Printre acestea se numără și Mihai Bobonete și Răzvan Simion, care au făcut multe glume cu privire la prețurile preparatelor din meniul prezentatorului.

Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor: „Nu îmi place treaba asta'Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor: „Nu îmi place treaba asta'

După reacțiile lui Răzvan și ale lui Mihai Bobonete, s-au auzit multe vorbe despre localul prezentatorului de la Antena 1. Iată declarațiile!

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…

Citește și: Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună:„E treaba mea ce fac eu

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…/ EXCLUSIV

Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor

Mihai Bobonete a povestit un moment extrem de amuzant de la restaurantul lui Dani Oțil. Acesta a explicat că a rămas uimit în momentul în care a venit nota de plată, exagerând foarte mult prețul. Comediantul a povestit experiența ca număr artistic, iar la scurt timp mai multe persoane au început să considere restaurantul prezentatorului de la Antena 1 ca fiind unul foarte scump.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: „Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani' rămâne doar cu Răzvan'. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin', a declarat Mihai Bobonete.

Ospătarul de la restaurantul lui Dani Oțil s-a dus la prezentator și i-a spus faptul că trebuie să facă postări cu privire la incident deoarece oamenii vor considera că prețurile sunt exagerate, și nu vor înțelege că totul a fost un scenariu nostim.

„Datorită prietenilor mei, „datorită', a venit ospatarul nostru la mine si a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice ca e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac misto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine', a povestit Dani Oțil.

„Nu îmi place treaba asta'

În ultimele luni s-a tot speculat faptul că soacra lui Dani Oțil ar lucra la restaurant și că ar avea un salariu de 3.000 de euro pe lună. Prezentatorul TV a ținut să desființeze acest zvon. Mai mult decât atât, el a punctat că până și prietenii săi apropiați plătesc atunci când consumă preparatele din meniu.

„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă