Ce planuri au Eliza și Cosmin Natanticu după Asia Express: „Lansăm...”

Publicat pe

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express este hotărâtă să facă niște schimbări majore, la revenirea în țară. Experiența unică pe care a trăit-o pe Drumul Împăraților a inspirat-o să devină o altă persoană mai responsabilă, mai ales atunci când vine vorba de propria ei persoană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Concret, Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express, își dorește foarte mult să slăbească n perioada următoare, așa că a început să aleagă un stil alimentar mult mai sănătos.

Ce planuri au Eliza și Cosmin Natanticu după Asia Express: „Lansăm...'Ce planuri au Eliza și Cosmin Natanticu după Asia Express: „Lansăm...'

„Am început din nou să țin o dietă alcalină adică fără carne, fără ouă, mai multe supe cât mai naturale și tot așa. Am renunțat la dulciuri sau mâncăruri de la fast-food.

M-am apucat recent de dietă și am slăbit deja două kilograme. Intenționez să am grijă mai mult de mine decât am avut până acum', a declarat Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express, pentru Impact.ro.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express pregătesc un proiect nou

Mai mult decât atât, Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au planuri mari pentru admiratorii lor. Cei doi pregătesc un proiect special, care spun ei, sigur îi va bucura pe fani.

„Lansăm o nouă emisiune online, mai exact un reality-show care o să se numească ‘Natanticii. Aici cei care ne îndrăgesc activitatea pot vedea ce facem noi în fiecare zi, cum decurge o zi din viața noastră.

Avem timp și pentru noi doi, chiar dacă muncim de dimineață până seară. De exemplu, pot să îți mai spun că mai avem un nou membru în familie, mai exact un cățeluș pe care l-am adoptat de la o doamnă care nu mai putea avea grijă de el.

Este ca un copilaș pentru noi. Trebuie îngrijit: spălat și să îi dai de mâncare ca la un bebeluș. În primă fază, Cosmin a respins-o, însă s-a gândit mai bine și a acceptat-o cu timpul, acum o îndrăgește tare mult', a mai spus Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express.

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. Cosmin Natanticu a povestit cu lux de amănunte cum și-a cunoscut marea dragoste.

Acesta a mărturisit că a aflat de Eliza Natanticu, după ce o prietenă de-a lor a jucat rolul de „Cupidon’ și le-a făcut cunoștință. Abia după două săptămâni au început să ia atitudine, ea fiind cea care l-a contactat pe Facebook.

După ce au schimbat câteva mesaje pe rețelele sociale, Eliza și Cosmin Natanticu nu au mai stat pe gânduri și și-au dat întâlnire, față-n față.

Cei doi au servit masa împreună, prilej cu care s-au descoperit unul pe celălalt. Aceștia au aflat astfel că au foarte multe lucruri în comun, iar de atunci sunt inseparabili. Ca într-o adevărată familie, iau deciziile împreună și se consultă în orice privință.

Citește și: Ce planuri au Cosmin Natanticu și Eliza, după Asia Express:„Noi ne dorim un copil’

Citește și: Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit

Citește și: Cum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă.

Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.’, declara Cosmin Natanticu pentru click.ro, acum ceva timp.

Când începe Asia Express, sezon 4

Numărătoarea inversă a început. Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1.

Asia Express începe în luna septembrie. Marea premieră al celui de-al patrulea sezon Asia Express urmează să aibă loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la ora 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19 tot la ora 20.00, iar pe 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână, de la 20:30 la Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter