Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere: "Am stat o săptămână în spital..."

Publicat pe

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la știrile PRO TV, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu cinci luni. Vedeta a născut chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Cu toate astea, Magda a mărturisit că s-a confruntat cu probleme majore la naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu s-a stabilit în Norvegia, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în mare secret, iar anul acesta au devenit părinți. Prezentatoarea rubricii meteo a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere: "Am stat o săptămână în spital..."Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere: "Am stat o săptămână în spital..."

Fosta prezentatoare a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Magda Pălimariu a revenit în România pentru câteva zile, ocazia cu care a mers în platoul emisiunii de la PRO TV, unde a vorbit despre viața de mămică.

Citeste si:Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…'/ EXCLUSIV

Citește și:Cum a fost Magda Pălimariu cerută în căsătorie:”Pentru mine, spontan, munca din spate…”. Cine sunt nașii cuplului/ EXCLUSIV

Citește și:„Am divorțat în același loc. Eram hotărât să nu mă mai căsătoresc”.Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia:'Eu m-am cam enervat…' / EXCLUSIV

Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere

Magda Pălimariu, în vârstă de 43 de ani, a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. Vedeta a adus pe lume un băiețel, pe Axel, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Fosta prezentatoare a rubricii meteo a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme la naștere.

Am născut natural,a fost o naștere destul de dificilă. A durat două zile travaliul.Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă. Acolo nr. Norvegia, toate femeile nasc natural. (…)Am stat o săptămână în spital tot așteptând și tot sperând că vine. Și a venit exact în noaptea de ziua mea, la ora 01.00 s-a născut”, a povestit Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu: „Este topit după mama mea”

Magda Pălimariu locuiește în Norvegia alături de soțul și fiul ei. Vedeta a mărturisit că viața i s-a schimbat radical după ce a devenit mamă. Cea care o ajută cu creșterea lui Axel este chiar mama ei, care are o relație specială cu nepotul ei. „Axel se înțelege foarte bine cu mama mea. O adoră, este topit după ea și mă bucur tare mult că este atât de atașat de mama”, a mai spus vedeta.

Fosta prezentatoarea tv nu a reușit să își facă mulți prieteni în Norvegia, mai ales că fiul său îi ocupă tot timpul și nu are timp să iasă în oraș. Magda susține că încă nu s-a obișnuit cu anotimpul răcoros din Norvegia. „Este destul de complicat. Nu mă pot acomoda pentru că nu am vară, în adevăratul sens al cuvântului. În timpului sarcinii am avut noroc pentru că a fost cald. Se întunecă devreme și lipsa soarelui nu e benefică nimănui”, a mai povestit vedeta.

Magda a avut momente de panică după ce l-a născut pe Axel

După ce a adus pe lume primul său copil, Magda Pălimariu a recunoscut că s-a confruntat cu momente de panică după ce l-a adus pe lume pe Axel. Vedeta a mărturisit că își face griji pentru fiul său, mai ales în primele luni după sarcină.

Am trecut și eu prin anxietat pentru că fiind primul meu copil, mi-am făcut tot felul de griji. Am avut stări de panică pentru că nu știam ce se întâmplă cu el. Mă speria orice gest al lui. Am o mie de griji și o mie de gânduri„, a mai spus Magda Pălimariu.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter