Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea: "După atâția ani, am aflat de ce leșin"

Publicat pe

Anca Pandrea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a format un cuplu cu regretatul actor Iurie Darie, care s-a stins din viață în 2012. În ultima perioadă, Anca Pandrea s-a simțit foarte rău și a avut multe stări de leșin. Recent, actrița a aflat cu ce probleme de sănătate se confruntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actrița a suferit foarte mult după ce soțul ei a murit, iar acum trece din nou prin momente grele. Anca Pandrea și-a rupt o mână și o are imobilizată în orteză. Vedeta a leșinat în casă și s-a rănit la mână. Nu este prima oară când celebra actriță leșină. Aceasta a mers la doctor pentru a afla cauza leșinurilor sale.

Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea: "După atâția ani, am aflat de ce leșin"Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea: "După atâția ani, am aflat de ce leșin"

La sfârșitul anului 2021, Anca Pandrea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, suferind și de insuficientă cardiacă pulmonară de gradul trei. Vedeta are probleme și cu coagularea sângelui, probleme cu glanda și are și gastrită. Recent a aflat care este cauza leșinurilor pe care le-a avut în ultima perioadă.

Citește și: Casă memorială de 100.000 de euro pentru Iurie Darie.Ce se întâmplă cu Anca Pandrea la 8 ani de la decesul actorului

Citește și: Ce pensie are Anca Pandrea.Actrița este ajutată de prieteni, pentru că nu se descurcă cu banii încasați lunar de la stat

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Cătălin Măruță și Alex Velea:„Eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza…'

Citește și: Cine este Gabriela Dincă, gimnasta care a primit Golden Buzz la Românii au Talent.A fost numită „micuța Nadia”

Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea

Anca Pandrea trece prin momente dificile. Vedeta se confruntă cu multe probleme de sănătate, iar în ultima perioadă a avut mai multe stări de leșin. Actrița a leșinat de mai multe ori, în casă și chiar pe stradă, în timp ce se afla într-o vacanță. În prezent, Anca Pandrea are mâna în ghips, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe hol. Recent, actrița a aflat motivul acestor leșinuri. Conform acesteia, totul are legătură cu alimentația sa, cu faptul că nu mănâncă sărat.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investgațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe.

De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua', a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Cine are grijă de Anca Pandrea

De când a aflat cu ce probleme se confruntă și că trebuie să mănânce sărat, Anca Pandre ascultă sfatul medicului. De asemenea, cel care o ajută și îi este alături este actorul Victor Ila. Vedeta a declarat că actorul îi face cumpărături și o viziteaze când are pauză la facultate.

Tot încerc să mănânc, Victor Ila îmi cumpără brânză, mi-a luat un pui, trece pe la mine când are pauză la facultate. El e lector la Facultatea de Construcții, unde predă franceza. Suntem prieteni foarte buni', a completat aceasta.

Anca Pandrea și-a fracturat mâna

Actrița a leșinat în casă, iar în urma loviturii și-a fracturat mâna. Anca Pandrea, 76 de ani, are osul fracturat, iar acum are orteză. „Am stins lumina în bucătărie și în curte, iar pe hol, când să pun mâna pe clanță, m-am trezit jos. M -am tras până la pat. Nu puteam mișca mâna stângă, am început să dau telefoane. Era ora 22.00, mi-a răspuns Dana, o prietenă, am chemat-o, m-a îmbrăcat și ne-am dus la Spitalul de Urgență Floreasca.Am la orteză vreo 20 de arici, ne chinuim, nu-i nimeresc să-i deschid să-mi dau cu cremă. Luni trebuie să merg iar la radiografie, să văd dacă osul s-a sudat bine', a mai spus fosta actriță.

Vedeta a suferit extrem de multă în urma morții lui Iurie Darie. Cei doi s-au iubit foarte mult, iar Anca i-a fost alături regretatului actor până în ultima clipă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter