Ce relație este între Gillian Anderson și iubitul ei, după ce i-a devenit șef în The Crown: "I-a interzis să..."

Publicat pe

Gillian Anderson și Peter Morgan sunt parteneri acum nu doar în viața de zi cu zi, ci și în cea profesională. Actrița mărturisește că, pentru binele relației lor a trebuit să impună niște limite de la care niciunul dintre ei nu se abate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gillian Anderson și Peter Morgan formează un cuplu în viața reală, dar pentru prima oară în cei patru ani de relație au ajuns să lucreze împreună, în serialul The Crown, unde el este „șeful” ei, așadar actrița a simțit nevoia să stabilească niște reguli clare, care să le pună relația de cuplu la adăpost.

Gillian Anderson (52) și scenaristul Peter Morgan (57) sunt un cuplu din anul 2016, însă până acum nu au avut ocazia să lucreze împreună la un proiect profesional.

I-a interzis iubitului să vorbească despre muncă în afara platouilui de filmare!

După ce Peter i-a propus iubitei sale rolul lui Margaret Thatcher în serialul The Crown, o adevărată provocare, dat fiind că actrițe celebre l-au mai interpretat de-a lungul anilor, cei doi au început să colaboreze pe plan profesional. Înainte de a acceepta rolul însă, Gillian Anderson i-a pus iubitului ei scenarist o condiție – să nu aducă acasă discuțiile de la job.

Ce relație este între Gillian Anderson și iubitul ei, după ce i-a devenit șef în The Crown: "I-a interzis să..."Ce relație este între Gillian Anderson și iubitul ei, după ce i-a devenit șef în The Crown: "I-a interzis să..."

„Pentru integritatea noastră mintală și pentru binele relației noastre, am stabilit niște limite foarte clare. Eu nu voi comenta despre scenariu, dar tu nu ai voie să comentezi despre performanța mea”, a spus actrița, devenită faimoasă în rolul din Dosarele X, pentru Harper’s Bazaar.

Actrița a recunoscut, de altfel, și faptul că reușește cu succes să separe perfect cele două laturi – viața profesională și cea personală.

„Sunt foarte bună la compartimentarea vieții mele. Cred că am învățat asta de foarte tânără, de când am devenit mamă, și jucam într-un serial TV. După ce plecam de pe platou și mă retrăgeam în rulota mea, în momentul în care închideam ușa trebuia să nu mai fiu personajul, ci doar mama”, a mai mărturisit Gillian Anderson.

Gillian Anderson nu locuiește cu iubitul ei

Gillian Anderson a devenit mamă pentru prima oară la 26 de ani, în urma mariajului cu regizorul Klide Klot, căruia i-a dăruit o fiică, Piper, acum în vârstă de 26 de ani. Actrița mai are doi copii – Oscar (14) și Felix (12) – cu impresarul Mark Griffiths, iar acesta este motivul pentru care a ales să nu locuiască împreună cu Peter Morgan, cu care formează un cuplu din 2016. Actrița mărturisește că secretul unei relații longevive, din punctul ei de vedere, constă în faptul că ea și iubitul ei au domicilii separat.

'Nu locuim împreună, pentru că, dacă am face-o, acesta ar fi sfârșitul relației noastre. Funcționează mai bine așa. Când ne întâlnim, e minunat', a mărturisit Gillian Anderson.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub: „Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Citește și: Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani. Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Citește și: Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter