Ce s-a întâmplat cu Maxy, câinele lui Costin Mărculescu. A fost adoptat, însă noua stăpână a fost nevoită să ia o decizie radicală: "A fost dus..."

Publicat pe

Câinele lui Costin Mărculescu și-a găsit o familie, fiind adoptat de o apropiată a actorului. Totuși, femeia a constatat că animalul de companie are anumite probleme de comportament și a luat o decizie în cazul acestuia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Maxy, cainele care fusese salvat dintr-un șanț de către Costin Mărculescu, a fost găsit flămând în apartament, slăbit și speriat, motiv pentru care a avut nevoie de ajutor de specialitate. Patrupedul care a alertat vecinii prin lătratul puternic cu privire la decesul stăpânului său, a fost predat Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), din cadrul Primăriei Capitalei.

ASPA a reușit să găsească un stăpân pentru câinele fostului actor, chiar o prietenă apropiată a lui Costin Mărculescu, o fostă colegă de liceu, fiind cea care a decis să-l adopte. După ce a fost sterilizat și microcipat, câinele a fost luat în noul cămin.

Citește și:Melania Trump are o soră secretă.Cum arată Ines Knauss, mai mare cu doi ani ca Prima Doamnă a SUA

Odată ajuns la noua locuință, femeia a constata că Maxy are probleme cu persoanele pe care nu le cunoaște, fiind sperios și ușor agresiv. De aceea, femeia a decis, pentru binele patrupedului, ca acesta să ia lecții de dresaj.

Citește și:Dieta cu care Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme:„A devenit un stil de viață!'/ La 46 de ani, cântăreața de muzică populară arată ca la 20

„Deoarece Maxy are uneori probleme de comportament cu persoanele pe care nu le cunoaște și ținând cont de trauma suferită de curând, câinele a fost dus la un centru de dresaj, pentru a deveni mai sociabil', au precizat reprezentanții ASPA, potrivit spynews.ro.

Ce s-a întâmplat cu Maxy, câinele lui Costin Mărculescu. A fost adoptat, însă noua stăpână a fost nevoită să ia o decizie radicală: "A fost dus..."Ce s-a întâmplat cu Maxy, câinele lui Costin Mărculescu. A fost adoptat, însă noua stăpână a fost nevoită să ia o decizie radicală: "A fost dus..."

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Chef Florin Dumitrescu. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, acum 10 ani:'Ea era pentru mine «Fructul interzis

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter