Ce s-a întâmplat cu Raluca Bădulescu, după ce a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Stamin: „Nu știu cum o să fie de acum înainte”

Publicat pe

Ce s-a întâmplat cu Raluca Bădulescu, după ce a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Stamin. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și, chiar dacă s-au separat, au rămas într-o relație de prietenie cum rar s-a văzut până acum. Recent, jurata de la Bravo, ai stil! a făcut câteva declarații surprinzătoare despre fosta sa căsnicie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu a anunțat la sfârșitul lui mai că ea și soțul ei, Florin Stamin, nu vor mai forma un cuplu. Vestea i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că mariajul lor dura de 13 ani. Chiar dacă s-au separat, fostul ei soț, mărturisește ea, va rămâne pentru totdeauna în inima și în sufletul ei și îl va considera mereu dragostea vieții ei.

Ce s-a întâmplat cu Raluca Bădulescu, după ce a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Stamin: „Nu știu cum o să fie de acum înainte'Ce s-a întâmplat cu Raluca Bădulescu, după ce a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Stamin: „Nu știu cum o să fie de acum înainte'

Raluca trece printr-o perioada dificila deoarece ea și soțul ei, Florin Stamin au luat decizia de a se separa. În ciuda faptul că au rămas cei mai buni prieteni, vedeta recunoaște că își adoră în continuare soțul. Mai mult, vedeta consideră că unii oameni se bucură de perioada dificilă prin care ea trece.

Citește și: Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte să devină celebră:”Nu era de mine…”

Citește și: Câte kilograme are Raluca Bădulescu, după ce a slăbit spectaculos:”Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime, port măsura XXS…”

Citește și: Cum arată pensiunea Monicăi Anghel și cât costă cazarea:”Am terminat conacul cu o moștenire de la bunica mea”

Citește și: Roxana Dobre, reacție dură după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam:„În ce lume putem trăi'

Ce s-a întâmplat cu Raluca Bădulescu, după ce a anunțat divorțul

Raluca Bădulescu a anunțat public faptul că ea și soțul ei, Florin Stamin, divorțează după 13 ani de căsnicie. Din spusele vedetei, reiese că decizia de a urma căi separate în viață a fost luată de comun acord. În plus, jurata de la Bravo, ai stil! susținea că sentimentul de prietenie îi va lega mereu.

„Eu, repet, sunt prietena cu Florin, îmi este aproape. Stiu că îmi vă fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc că pe ochii din cap, dar e o situație complicata. Lumea, în principiu, se bucura, se întâmplă worldwide și chestia asta mă deranjează.

Apar binevoitori, oameni care spun… Indiferent de ce s-ar fi întâmplat în viață oricui, nu am avut răutăți, nu am avut invidii… Nu am avut, nu bârfesc, nu mă bag în discuții care nu mă interesează. Aud și văd lucruri și nu e treaba mea. Eu sunt ceea ce sunt azi datorita lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitata, m-a adunat.

Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrata, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorita lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e daragostea vieții mele', a declarat Raluca pentru emisiunea online, Fiță cu Adiță.

Cum a anunțat Raluca Bădulescu despărțirea

Raluca Bădulescu a fost cea care a anunțat separarea de soțul ei. Creatoarea de modă a declarat public faptul că ea și Florin au decis să înceapă un nou capitol în viață, dar separați.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare, a declarat Raluca Bădulescu.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter